La Gramenet destrossa el Can Parellada i puja a Segona Catalana

Els homes de Remo Forzinetti van superar el conjunt egarenc per un contundent 5-0 i assoleixen el tan desitjat ascens a Segona Catalana

VÍCTOR LLUCIÀ @VictorLlucia
La Grama, nou equip de Segona Catalana // Foto: Víctor Llucià

Amb tot per decidir pel 0-1 del partit d’anada a terres egarenques, Gramenet i Can Parellada es jugaven en un partit a tot o res lascens a Segona Catalana al Municipal del Besós. I el color blau es va imposar des del primer minut. El conjunt blanc-i-vermell no va tenir cap opció davant un rival molt superior que el va superar amb comoditat.

Agus, el golejador del partit d’anada, es va internar a l’àrea amb una jugada individual extrordinària. Christian, però, li va guanyar la partida i va enviar a còrner el xut de l’atacant de la Grama. En aquell mateix servei de cantonada, al minut 13, va arribar el primer gol del partit. Alberto va rematar al fons de la xarxa la centrada de Samu, després de l’errada del porter visitant, que va calcular malament.

Amb el gol, la Grama va jugar amb més calma i, a través de llargues possessions, va fer còrrer el seu rival darrere la pilota. I és que el Can Parellada no era capaç de fer tres passades seguides ni de superar el mig camp. En un altre còrner, Alberto va colpejar de nou. Al minut 21′, el ‘9’ de la Grama va aprofitar un cop de cap del capità Raúl per fer el segon a plaer. Passada la mitja hora de joc, el conjunt de Remo Forzinetti va sentenciar l’eliminatòria. Baby, en una acció de killer, va posar la puntera per fer el tercer del seu equip.

Abans del descans, encara va haver temps per un quart gol. De nou Baby, amb golàs espectacular, va completar el seu doblet posant la pilota a l’escaire de la porteria de Christian, que no va poder fer res.

La segona part va ser un tràmit. Ambdós equips van treure el peu de l’accelerador i van deixar passar els minuts. La Grama, però, va poder arrodonir la golejada amb un gol al minut 86, obra del defensa Max. Acabat el partit, i confirmada la catorzena victòria seguida del conunt blau, el Municipal del Besós va celebrar l’ascens a Segona Catalana d’un equip històric com la Grama.