La Florida impugna el seu partit davant el líder Prat B

El partit La Florida – Prat B, corresponent a la 29a Jornada de Tercera Catalana (G. X) no ha acabat, ja que el conjunt local ha presentat aquesta tarda una impugnació davant la Federació per “defecte de forma” i per entendre “vulnerats” els seus drets

@ManuelSeguraM 
La Florida demana jusitiicia/ FOTO: ARXIU
La Florida demana jusitiicia/ FOTO: ARXIU

Hi haurà tercer temps. El partit entre La Florida-Prat B, corresponent a la 29a Jornada de Tercera Catalana (G. X), tindrà tercer temps després d’haver presentat l’equip hospitalenc una impugnació davant el Comitè de Competició de la Federació Catalana de futbol. La Florida entén que el xoc no s’hauria d’haver disputat en haver-se produït un canvi de col·legiat sense haver donat el seu vistiplau.

Designat l’àrbitre Aitor Garrido Rodríguez, aquest es va mostrar indisposat per dirigir el partit pel qual va procedir a informar al Comitè Tècnic i sol·licitar el seu relleu. Aquest es va produir i va arribar, una hora després de l’hora marcada per a l’inici, el seu substitut David Garcia Garcia.

Segons el club local “el nostre delegat li va indicar que no estàvem d’acord que dirigís el partit, i li vam exigir que ho reflectís en l’acta”, la qual cosa no va passar. El partit es va disputar, va acabar amb 0-2 ja que, si s’haguessin negat a jugar “la sanció hauria estat major per part de la FCF. L’àrbitre no designat ens va obligar a haver de disputar el partit”