La Federació recorda al Rubí que ha d’assumir els seus impagaments

El Comitè jurisdiccional de la Federació Catalana de Futbol ha recordat aquesta setmana a la UE Rubí que ha de pagar els deutes als seus exfutbolistes, ja que la majoria del curs passat han abandonat el club

Rubí 2014-2015/ FOTO: RADIO RUBÍ FM
Rubí 2014-2015/ FOTO: RADIO RUBÍ FM

Una altra cosa serà quan cobraran els interessats, ja que el lent procés burocràtic obra a favor del president del club vallesà, Josep Alcalá.

Els futbolistes, que estaven pendents de les denúncies presentades davant el sindicat de jugadors (AFE) i la mateixa Federació Catalana (FCF) han assistit, amb enorme i desagradable sorpresa, a uns esdeveniments que no han impedit al Rubí cursar les properes fitxes de jugadors amb els quals el club compta per a la temporada que aquest dissabte comencen enfront del Júpiter.

És més, després d’escoltar com el mateix regidor d’Esports de l’Ajuntament de la ciutat, Juan López, afirmava en la xarxa que ja s’havia abonat la subvenció econòmica a l’entitat, esperen el gest del president del club. Tal reacció no solament no s’ha produït, sinó que el silenci d’Alcalá és absolut.

Encara ressonen les seves declaracions del passat 1 de juliol quan va assegurar que “alguns jugadors, que han estat set o vuit mesos lesionats, marxen i són els primers a voler cobrar i uns altres que cobren ‘per darrere’”.

Josep Alcalá, president UE Rubí /FOTO: CLUB
Josep Alcalá, president UE Rubí /FOTO: CLUB

La plantilla 2014-2015 va amenaçar diverses vegades amb no jugar oficialment encara que els consells federatius van frenar aquest desig a l’espera d’una fallada que s’ha fet esperar. Una decisió que encara no és ferma, ja queno hi ha notificació escrita i el club pot presentar recurs.

Si Alcalá està per una resolució amistosa i abona els 35.000 euros que deu als jugadors, tot estarà solucionat. Si no és així, la FCF retirarà els drets federatius d’un club que, sense tancar la passada temporada, ha multiplicat la nòmina de nous jugadors.