La FCF reparteix més de 3.500 pilotes entre els clubs

L’FCF gratifica prop de 1.200 equips amb una entrega extraordinària de tres pilotes oficials per conjunt, dintre la nova campanya d’impuls del futbol i futbol sala amateur català

PREMSA FCF
TOTS SOM UN EQUIP, pilotes
Entrega extraordinària de tres pilotes oficials als clubs/FOTO: FCF

La Federació Catalana de Futbol ha engegat el repartiment d’un total de 3.588 pilotes oficials entre els clubs d’arreu del territori, dintre la nova campanya TOTS SOM UN EQUIP, d’impuls del futbol i futbol sala amateur català. Amb aquesta acció, l’ens federatiu gratifica amb una entrega extraordinària de tres pilotes per conjunt els 1.196 equips que engloba el projecte —814 de futbol i 382 de futbol sala—, després de la disputa del primer tram del campionat.

Al llarg d’aquests dies, els clubs estan rebent les pilotes en una caixa corporativa amb els colors i la imatge de TOTS SOM UN EQUIP, a més d’un dossier informatiu de la campanya i una carta del president de l’FCF, Joan Soteras, acompanyant el material. En futbol, s’obsequia els equips amb el nou model FUTCAT 1, que té els colors de la senyera, mentre en futbol sala es lliura la FUTSAL 1, que s’utilitza en els partits de la Lliga Catalana de Futbol Sala.

A la vegada, aquesta entrega s’afegeix a l’ajut en pilotes oficials que facilita l’FCF des de fa set temporades a tots els equips que han finalitzat les competicions el curs anterior, cinc en el cas de futbol, i tres per als conjunts de l’LCFS en futbol sala, efectuat amb anterioritat a l’inici de la lliga.

Contacte amb les delegacions

Com a informació de servei, tots aquells clubs que encara no hagin rebut les caixes TOTS SOM UN EQUIP amb les tres pilotes per equip amateur gentilesa de l’FCF, poden posar-se en contacte amb la seva delegació territorial de referència, per tal de gestionar l’entrega del material.

L’FCF, al costat dels clubs

Amb aquesta iniciativa, la Federació Catalana de Futbol referma el seu compromís amb tots els clubs del futbol i el futbol sala amateur català, a través de la nova campanya TOTS SOM UN EQUIP.

'TOTS SOM UN EQUIP', ,FCF
‘TOTS SOM UN EQUIP’, endavant/FOTO: FCF

Promogut per la Junta Directiva encapçalada pel president Joan Soteras, i amb una inversió prevista de més d’1,15 milions d’euros en aquesta temporada 2019-2020, el projecte tindrà continuïtat en el temps, i va dirigit als clubs amb equips adscrits a les categories de Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana en futbol, i a la Divisió d’Honor Catalana, i Primera, Segona i Tercera Catalana de l’LCFS en futbol sala.

La campanya porta associats una sèrie d’ajuts econòmics, que es concreten en una bonificació de la quota d’inscripció de l’equip, una rebaixa del cost del rebut arbitral, o un descompte de 25 euros en la quota de la Mutualitat per als més de 25.000 jugadors amb llicència federativa en aquests equips, entre d’altres. Alhora, en el cas del futbol, la subvenció es completa amb una aportació per compensar una part de la despesa en desplaçaments, i el Premi JOC NET, amb una dotació econòmica de 1.000 euros per a l’equip amb menys sancions de cada grup, i de 500 euros per al segon.

Entre els eixos principals de TOTS SOM UN EQUIP es troben facilitar el pas de juvenil a amateur, la promoció de totes les campanyes promogudes fins al moment per l’FCF, sota el paraigües de JOC NET RESPECTE, així com també el foment de la gestió responsable dels clubs i la millora del grau de compliment normatiu.