La falta de gol hipoteca al Lleida Esportiu

L’equip blau només ha marcat una diana en quatre jornades. L’encert de cara a la porteria rival està marcant un inici de temporada complicat per l’equip d’un Pere Martí que afirmava que “arribarà un dia que potser marquem cinc i semblem el Bayern de Munich”

L’últim partit al Camp d’Esports contra la Peña Deportiva va acabar amb empat a zero // FOTO: Jordi Echevarria

@JordiMestres_

Ha estat un estiu de novetats a la terra ferma. El primer projecte de Luis Pereira ha tingut un canvi de timó a la banqueta. Gabri, ara al Sabadell, va deixar el seu lloc i Pere Martí va ser l’escollit. El Lleida Esportiu ve de fer un playoff d’ascens la temporada passada i a priori partia com a favorit a l’actual, però l’inici de lliga ha estat bastant decebedor. Una victòria, un empat i dues derrotes. Quatre punts de dotze possibles que deixen l’equip blau tretzè i marcant la permanència.

És evident que és molt d’hora. Sense anar més lluny, la temporada passada la primera volta va ser dolenta i la segona espectacular. Així ho deixava entreveure el jugador Rubén Molina un cop acabat el partit contra la Peña Deportiva: “Només ens va faltar encert de cara a gol. La lliga és molt llarga i serà molt semblant. Que estiguin tranquils, que estarem a dalt”.

El problema de l’equip és precisament aquest, el gol. El Lleida només n’ha marcat un en quatre jornades, pel que en tres partits s’ha quedat a zero. A casa només un defensa com Arnau Gaixas va marcar contra l’Ebro, mentre que els desplaçaments a Teruel i Paterna van acabar amb derrota mínima.

L’entrenador, Pere Martí, no es mostra preocupat per la falta de gol // FOTO: Jordi Echevarria

Ara toca fer les maletes de nou, en aquest cas a Formentera. Un viatge sense cap mena de dubte incòmode per la logística i a més, tal i com recordava Antoni Laso, el Lleida mai ha guanyat a la illa pitiusa.  

PERE MARTÍ: “NO EM PREOCUPA LA FALTA DE GOL”

Per guanyar a Formentera caldrà marcar i en això està l’entrenador, Pere Martí. El tècnic blau no es va mostrar gens amoinat per la falta de gol de l’equip: “Estic tranquil. No em preocupa la falta de gol. Arribarà un dia en què potser marquem 5 i semblem el Bayern de Munich”.

A més, personalitzant en el seu 9, Martí va enviar un missatge a De Mesa: “Adri De Mesa està tranquil. He parlat amb ell i li he dit que quan li entri el primer després arribaran molts més”. De Mesa, Pere Martí i tot el Lleida esperen que a Formentera, per fi, el Lleida trenqui el malefici del gol.