La Divisió d’honor Juvenils es queda a mitges

Un cas de coronavirus en el Nàstic ha deixat en suspens l’última jornada pel títol en la Divisió d’Honor juvenils. Per baix, Cornellà i Lleida E. van salvar el seu destí i seguiran a l’elit

El Lleida E. es va imposar al Cornellà i tant blaus com verds van eludir el descens // FOTO: Cristian

El Lleida E. es va imposar al Cornellà i tant blaus com verds van eludir el descens // FOTO: Cristian

EDUARDO BERZOSA

Mala fortuna per al final de Lliga a la Divisió d’Honor de juvenils, ja que un cas de coronavirus en el Nàstic ha obligat a ajornar tres xocs directes pel títol. Nàstic-Espanyol, Cerdanyola-Barcelona i Saragossa-Damm queden pendents; d’aquesta forma, la Divisió d’honor Juvenils es queda a mitges.

Això significa que l’RFEF haurà de decidir en les pròximes hores quan es disputen, ja que hi ha moltes coses en joc. Especialment, el títol de campió, evidentment, i, per tant, el representant d’aquest Grup III que defensarà aquesta condició en la Copa de Campions.

DIVISIÓ D’HONOR: JUVENILS CAMPIONS

Pendents d’aquesta plaça de campió per al Grup III entre Barcelona i Espanyol, també queden per resoldre els Grups IV i V.

Encara que no afectarà res el partit ajornat entre Sevilla i Màlaga perquè els primers ja tenen clar avantatge, tot el contrari ocorre en la jornada pendent entre els dos màxims rivals madrilenys. Els madridistes han de visitar Valladolid mentre els matalassers es desplaçaran a Leganés.

Igualats a 56 punts, es juguen ser campions o passar al grup de segons on qui mana ja és Sevilla amb 60. Caldrà esperar per a veure com resol l’RFEF aquesta diferència de dos partits més disputats pels andalusos (25) respecte als seus rivals de la resta de sis grups per a la segona millor plaça.

I també caldrà esperar la decisió de la Federació Espanyola, ja que les dates no quadren si la Copa de Campions dóna inici el diumenge. Es jugaran el dimecres 2? Sembla complicat.

El juvenil de l'Espanyol de Luis Blanco haurà d'esperar // FOTO: Carles Casanova
El juvenil de l’Espanyol de Luis Blanco haurà d’esperar // FOTO: Carles Casanova

Passarien, ara com ara: Deportivo 53, Atletic 57, Barcelona/Espanyol 44, Màlaga 65, At Madrid / Real Madrid 56, Las Palmas 64 i Llevant 57. En resum: La Divisió d’honor Juvenils es queda a mitges.

CORNELLÀ I LLEIDA E. SE SALVEN

Per baix, el diumenge va ser més positiu per als equips catalans (Cornellà i Lleida Esportiu) que es jugaven una plaça de descens amb San Francisco i Osca.

Els verds (30 punts) van caure enfront dels blaus en Gardeny (31 punts) encara que l’empat de l’Osca a la seva casa contra el Mallorca (2-2) va ser clau. Aplaudiment per als de Gonzalo Riutort i Asier Eizaguirre que seguiran entre els millors el pròxim curs.