La Damm es ‘prendrà’ la gran Copa

Objectiu complert. La Damm estarà en el sorteig de la Copa del Rei després de coronar una Lliga espectacular que li ha servit per mantenir-se en una segona posició increïble. La festa en Horta va ser gran

Data històrica per a la Damm / FOTO CF DAMM
Data històrica per a la Damm / FOTO CF DAMM

Dia històric per a la Damm. Una altra jornada inoblidable per a aquesta entitat que segueix acumulant èxits en la formació de futbolistes. En aquesta ocasió el repte superat és ficar-se en la lluita per la Copa del Rei 2014-2015, doncs la segona plaça del Grup III en la Divisió d’Honor ja és seva.

Els cervesers han superat al llarg de les 29 jornades de competició (tancaran davant el Lleida Esportiu) a grans noms com Mallorca i, especialment, FC Barcelona. Gran èxit dels futbolistes de Cristóbal Parralo encara que per ara queden moltes emocions fortes per superar.

Gran president honorífic

Un dels espectadors de luxe en Horta va ser, com sempre, el president honorífic de l’entitat, Josep Barcons. Al costat de la seva inseparable dona Amparo, el ‘presi’ va viure “un gran dia. Sempre he cregut en aquest equip i en aquest entrenador. Amb una bona economia, que assegura la nostra empresa Damm, i bona direcció, tot és possible”, argumenta Barcons.

‘L’alma mater’ de l’entitat, que parlarà “el dimarts als xavals”, ja que aquest diumenge ha cedit tot el protagonisme, destaca que “aquest equip ha treballat molt” pel que “els felicito, de debò”. I, a partir d’ara, a somiar. “A mi m’agradaria jugar la final amb l’Athletic. Igual que va ocórrer en la final de 1967 amb Ricard Torres en la banqueta. Encara que vam perdre 2-0 aquell campionat d’Espanya sub 18 guardo un molt bon record”, va recordar.