La continuïtat de Natxo González s’ha fet esperar

Solament tres dies abans que comenci la temporada oficial 2015-2016 pel Reus Deportiu s’ha fet oficial la continuïtat del seu tècnic, Natxo González

Natxo continuarà al front del Reus Deportiu una temporada més / FOTO: CLUB
Natxo continuarà al front del Reus Deportiu una temporada més / FOTO: CLUB

No hi ha raó per dubtar, però la realitat és que Natxo González, un dels tècnics amb carisma i just reconeixement del futbol espanyol ha estat confirmat en el seu càrrec de responsable del primer equip a falta de tres dies perquè comenci la temporada 2015-2016. Els roig-i-negres, que van caure el passat 31 de maig davant el Racing Ferrol en l’eliminatòria d’ascens, han necessitat 39 dies per donar continuïtat a un projecte que va viure l’excel·lència el passat curs.

Natxo, que va acudir a la sala de premsa escoltat pel president Xavier Llastarri i el director esportiu, Sergi Parés, va comentar que “hem fet una temporada bona després d’estar entre els millors tot i haver-hi molts aspirants. Hagués estat excel·lent si haguéssim aconseguit l’objectiu final, però en línies generals hem fet una reflexió positiva.  El projecte és fiable, m’agrada i estic encantat de tornar-ho a intentar”.

Sergi Parés va dir una cosa més: “El dilluns després de caure contra el Racing vam tenir una reunió la part esportiva del club i vam fer una valoració de la temporada. Ja li vam comunicar que volíem que continués però ens vam prendre uns dies de reflexió per a refredar-nos”.

Conscient que el bloc que té reuneix condicions per a l’ascens, Natxo González creu que la presència de rivals com Barcelona B o Sabadell augmenten la competitivitat: “Hi haurà entre 10 i 12 aspirants a jugar el play-off i els noms estan en boca de tothom”, va afegir.

Sense pressa, però sense pausa, el Reus Deportiu treballa “per incorporar un porter, un jugador que pugui actuar de central i lateral esquerra, un pivot i un mitjapunta. Tot està molt viu fins a finals d’agost, però l’òptim és començar com més gent millor”, ha reconegut el director esportiu Sergi Parés.

En resum: “El primer objectiu és entrar al play-off, el segon entrar-hi com a primer de grup i el tercer és pujar”, va concloure el president Llastarri