La Bombonera cau quinze mesos després

Xavi Civil, un dels grans golejadors de la #3div5, ha estat el gran responsable que la Montañesa veiés com La Bombonera de Nou Barris ja no és inexpugnable, a falta de quatre jornades per al final de la Lliga

Cau la Monta a casa / FOTO BTV
Cau la Monta a casa / FOTO BTV

Quinze mesos. Aquesta és la marca com a invicte que ha sabut mantenir la Montañesa en la Bombonera de Nou Barris. 25 partits després d’un passat 19 de gener del 2014, els de Toni Escudero van perdre els tres punts en joc en un dels pitjors terrenys de joc del futbol mundial. Aquesta gespa deteriorada va en contra del futbol encara que hagi pogut ajudar als locals, cosa que mai se sabrà si és així al cent per cent.

Sigui com sigui, la Monta, que havia acumulat fins a aquest moment un total de 9 triomfs i 7 empats, va conèixer la derrota enfront d’un Gavà on Xavi Civil (14 gols) segueix marcant les diferències.

Extraordinari gol del blaugrana que allunya a la Monta de majors somnis i també als seus del ‘infern’. Com va afirmar el tècnic Toni Escudero a BTV “algun dia havia de passar”. A partir d’ara, a buscar una altra ratxa i que l’Ajuntament arregli aquest ‘pis’ impresentable.