La Bòbila pujarà al Gavà a Segona B

Extraordinari empat del Gavà a Castalia davant un potent Castelló que se la jugarà amb els blaugrana a la Bòbila aquest proper diumenge

El Gavà, cap a segona B / FOTO: JORDI MESTRES

Pocs podien imaginar el guió del Castelló-Gavà i menys quan el marcador del vell Castalia assenyalava 2-0 favorable als de Kiko Ramírez en 20′ minuts de joc. Però el futbol té el que té i els blaugranes de Juanma Pons van saber reaccionar amb convicció i immediatesa per igualar el xoc. Aquest empat sap a glòria encara que la volta en La Bòbila (diumenge 26, 18.30 hores) promet grans emocions.

Niko Kata va provar al porter local Álvaro al cap de pocs minuts d’haver-se iniciat el partit i va respondre immediatament Fabiani per a lluïment d’Eric. Era la bestreta de les dues primeres dianes blanc-i-negres. Primer va centrar Carrillo, la va controlar Meseguer i va afusellar (14′) i, després, Ebwele se la va posar a Fabiano perquè superés en l’un contra un al meta gavanenc (19′). Es presagiava el pitjor.

El 2-0 va llençar als de Pons que van apostar sempre per donar la cara en el camp. Aquesta responsabilitat la va assumir en primera persona el golejador de l’equip, Boris Garrós, per establir el 2-1 en el marcador, gràcies a una jugada personal. Havien passat solament 7 minuts. El gerro d’aigua freda per als aficionats locals va ser total, però no es va quedar aquí, ja que, quatre minuts després, David Jiménez va fer el 2-2 amb una finalització extraordinària. Calia veure-ho per creure-ho.

TOT SOTA CONTROL

En la segona meitat va entrar Jaime per reforçar la defensa en el lloc de Iu Ranera mentre Kiko també movia la banqueta per donar entrada a Dani Pujol per Carrillo. No obstant això, la intensitat del joc va baixar, ja que feia bastant calor a Castelló. El meritori pel Gavà és que mai van perdre la seva voluntat ofensiva amb especial esment per a Boris i Raillo que van buscar sempre trencar aquesta igualtat en el marcador.

David Jiménez, golejador / FOTO. JORDI MESTRES

La desesperació local va ser beneficiosa per als visitants i, encara que comptaven amb el suport dels seus incondicionals que van omplir Castalia, ja no es mouria el marcador. Meseguer va poder haver repetit en el minut 93 però el seu tret va sortir per sobre del travesser gavanenc. La glòria de l’ascens a la Segona B la decidirà La Bòbila.

FITXA TÈCNICA
CASTELLÓ, 2
Alvaro Campos, Luismi, Arturo, Guille, Juanfran, Marenyà, Carlos López, Diego Carrillo (Pujol 54’), Meseguer, Ebwelle (Jesús 77’) i Fabiani (Antonio 63’)
GAVÀ, 2
Eric, Joel, Eric Pujol, Cazorla, Roger, Iu Ranera (Jaime 53’), Plà, David Jiménez (Âlex Cano 70’), Raillo, Boris, Niko Kata (Dani Iglesias 77’)
ÁRBITRE: Carlos Aranda Anquela
GOLS: 1-0 Meseguer (15’); 2-0, Fabiani (19’); 2-1, Boris (27’); 2-2, David Jiménez (31’)