Kiko Ramírez, un adéu amb massa silencis

El tècnic del CE L’Hospitalet, Kiko Ramírez, va anunciar aquest passat dissabte el seu adéu al club riberenc després de dos anys d’èxits. Sense explicar les raons que el porten a acomiadar-se, el tarragoní va triar la via del senyoriu i la diplomàcia per deixar una entitat amb molts dubtes

Kiko Ramírez no continuarà al CE L'Hospitalet / FOTO: CLUB
Kiko Ramírez no continuarà al CE L’Hospitalet / FOTO: CLUB

Triomf important de l’Hospi en el seu comiat a la temporada 2014-2015. Victòria davant un gran equip com l’Huracán per dir adéu a un dels tècnics, Kiko Ramírez, que millors resultats ha donat al conjunt riberenc. I com és possible que, després de jugar una promoció d’ascens a Segona A en el seu primer curs i tocar la classificació per a la Copa del Rei en la segona, se’n vagi? Aquest diumenge va tenir la gran oportunitat d’explicar-ho encara que, com ja li va ocórrer a Tarragona, “lo dolent m’ho porto a casa i m’ho menjo jo per respecte al club”

Allà queda tot el que s’ha dit per part d’un autèntic senyor dins i fora de les banquetes. “Les etapes s’acaben. Per el moment se que està passat el club i possiblement no siguem compatibles (Poden escoltar a youtube el vídeo del seu últim partit oficial a casa). Després de dues reunions no va haver-hi enteniment. Respectant els problemes del club i sabent que es pot equivocar també”. Paraules textuals del discurs de Kiko qui va treure tot el seu catàleg d’agraïments en el seu comiat.

La sanció que el club haurà d’abonar a la Seguretat Social (prop del milió d’euros), la notable rebaixa de pressupost que s’aveïna (encara que això no ha impedit ‘fitxar’ a un assessor presidència-gerent compartit amb altres clubs), el preconcurs de creditors mai explicat al soci i les eleccions a la presidència pendents són massa interrogants a resoldre en els propers dies.

Kiko, a qui ja li tenien buscat substitut abans de viatjar a Mallorca (7 de desembre 2014), sap que es va salvar pels pèls, no oblida, però es mossega la llengua. Solament els resultats, com sempre, li van salvar de la ‘foguera’ i a Tarragona va aprendre que val més una sortida oportuna. Ofertes li han de sobrar a aquest excel·lent tècnic i millor persona.