Kiko Ramírez canvia la cara a “l’Hospi”

Nico López va sortir contrariat de L’Hospitalet. No era per menys ja que el seu equip havia encaixat una golejada espectacular i, encara que no perdria la seva segona plaça en la classificació, s’allunyava tres punts de l’intractable Llagostera. El partit del ‘Hospi’ va ser més que meritori i reconfirma el treball de Kiko Ramirez

MANUEL SEGURA
msegura@futbolcatalunya.com

A la banqueta del CE L'Hospitalet // FOTO: SERGIO SANZ (Constància)
A la banqueta del CE L’Hospitalet // FOTO: SERGIO SANZ (Constància)

Nou jornades han estat suficients perquè la mà de Kiko Ramírez presenti a un nou ‘Hospi’. Lluny d’aquell equip que es veiés obligat a acceptar el comiat de Martín Posse en la jornada nou del campionat, els riberencs poden tancar la primera volta a tir de promoció. A dues jornades per aconseguir aquest punt intermedi els hi queda viatjar a Ontinyent i esperar a casa a l’Olímpic.

De 19è a 11è, d’1 victòria a 5, de 3 empats a 6 i de 5 derrotes a 6. Després d’haver sumat 15 dels 27 punts en joc, els de Kiko, que han deixat la porteria de Craviotto a zero en quatre ocasions, acumulen 18 gols més a favor per  8 en contra des del passat 20 d’octubre. Aquestes 4 victòries, 3 empats i 1 derrota, davant el Constància a casa, els ha ficat fins a l’onzena posició a ‘només’ set punts de l’Elx Il·licità, el primer rival que va tenir el tècnic tarragoní enfront quan va rellevar a Posse.

L’ÚLTIMA VÍCTIMA

La victòria aconseguida aquest diumenge passat va més enllà dels tres punts. Després d’haver sumat el primer KO de l’etapa Ramírez, arribava el poderós At. Balears de Nico López a qui només li havia superat el filial del Llevant (jornada 9ª), el mateix cap de setmana en el qual l’Hospi complia el relleu en la banqueta. A partir d’aquí els insulars han confirmat la categoria que tenen encara que en la Feixa Llarga van caure en només dotze minuts amb els gols de Pirulo i Carreño. El tercer de David Haro semblava una sentència encara que els balears van treure geni i es van col·locar 3-2 mancant dotze minuts. Finalment el canari Ariday va decidir amb dos punts més.

A la sala de premsa cada tècnic va donar el seu personal punt de vista. Kiko Ramírez va declarar que “l’equip es mereixia un marcador així des de feia setmanes. Vam fer un partit extraordinari”. Nico López, per la seva banda, es queixava que “l’àrbitre ha estat nefast” encara que reconeixia que, encara així, “l’Hospitalet va ser molt superior a nosaltres”. Amb més tranquil·litat, el tècnic d’Inca va animar als seus a través del seu compte de twitter. “Veure la cara de tota l’expedició després de la derrota em fa sentir orgullós de compartir amb ells un somni. Tindrem recompensa”. Estaran junts Hospi i At. Balears en el grup de promoció?