Khalid i Marco, cent per cent Figueres

Khalid i Marco sumen 10 gols dels 11 que el seu equip, la UE Figueres, ha marcat a les cinc jornades de competició. No obstant això, l’equip dirigit per Goyo Gàlvez ‘Yoyo’ només ha disputat quatre

Khalid i Marco han aconseguit 10 dels 11 gols que ha marcat el Figueres juvenil // FOTO: UE Figueres

@EduardoBerzosa3

Deu gols han anotat Khalid i Marco en les quatre jornades que ha jugat ara com ara la UE Figueres a la Lliga Nacional juvenil, deu dels onze aconseguits per equip empordanès.

Khalid Noureddine han marcat 2 per 1 Marco Gordon a l‘Espanyol B en aquesta última 5a jornada i 1 i 2, respectivament, a la UE Sants, en la 4a perquè la setmana anterior (3a jornada) va descansar l’equip en ser 17 els components del grup.

El cap de setmana de l’11 de setembre, els dos protagonistes es van repartir una diana cadascun enfront de la Unió F. Base Jàbac i Terrassa (0-2) mentre que van estrenar Lliga 2021-2022 en el derbi gironí contra l’Olot. En aquesta ocasió va haver-hi doblet del ‘9’ de la UEF en els minuts 51′ i 86′.

Només Joan Casabó s’ha permès romer aquesta ‘exclusivitat’ amb un gol per a completar els onze del conjunt figuerenc a Magoria.

KHALID I MARC MARQUEN EL CAMÍ DEL FIGUERES

Els gols han estat obra d’aquesta parella estel·lar, a qui només sembla emprenyar la presència del gironí Mamadou Moustapha Bah, amb 4 gols (un de penal) també en 4 partits jugats, i la de Pepe de la E.F. Mataró.

La UEF, acabat d’ascendir a la LNJ després d’una excel·lent temporada 2020-2021 en la Preferent juvenil, ocupa la quarta plaça del grup i es manté invicte com el líder Girona B i el Gimnàstic Manresa. Els de Yoyo han aconseguit superar la porteria contrària en 11 ocasions per 7 gols en contra.

“Si somiem amb l’ascens?” No, home, no, nosaltres anem partit a partit, som humils i un equip nouvingut a la LNJ”, ha comentat el tècnic