Juan Flere ho fa tot i condueix el Llagostera a semifinals

El porter del Llagostera Juan Flere s’ha convertit en el gran protagonista de les semifinals de la Copa Catalunya Absoluta en parar un penal clau i anotar el decisiu. Als seus 19 anys està cridat a ser un referent sota la portería

EDUARDO BERZOSA
Juan Flere, heroi a Llagostera/ FOTO: Captura Esport3

Li feia falta a Juan Flere disputar un partit sota els pals del Llagostera. Haver de competir i lluitar per un lloc amb el mític Marcos Pérez no és fàcil pel que, quan té oportunitat, ha d’aprofitar-la. I això és el que va fer aquest dijous en el Municipal de Llagostera.

Ben posicionat, amb intervencions de mèrit en el temps reglamentari, va trencar amb tot l’establert en el torn de penals. No només va parar el sisè que li va llançar Marlos Moreno sinó que, a més, va executar amb precisió el definitiu tret que classifica al conjunt d’Òscar Alvarez per a les semifinals de la Copa Absoluta.

Sota l’atenta mirada dels seus pares (Janez i Lucía), Flere, que va néixer en la localitat argentina de Sant Carlos de Bariloche, encara que també té la nacionalitat italiana, va brillar en la Damm de la mà de Miguel Ángel Samprón des d’on va sortir cap a Llagostera. A l’espera d’una nova oportunitat en el primer equip, és un dels fixos en el filial i un dels màxims responsables de que els gironins ocupin la segona plaça de Primera Catalana.

El curiós és que, com poden comprovar, Juan Flere ha demostrat ser un especialista en aquest tipus de situacions límit. Va succeïr un passat 6 de juny del 2016 i també ho va explicar Futbolcatalunya