Juan Carlos Oliver, ‘el guia’ de la FE Grama

Als seus 23 anys viu la seva cinquena temporada a la FE Grama. Juan Carlos Oliver, que enguany lluirà el braçalet i guiarà com a primer capità l’equip dirigit per Juanma Pons, vol veure als colomencs a Segona B

@EduardoBerzosa3
FE Grama, Oliver
El ‘capi’ de la FE Grama es mostra molt ambiciós // FOTO. E. Berzosa

Juan Carlos Oliver Marín porta a la seva esquena tres ascensos i un descens en la FE Grama on ja aconsegueix la seva cinquena temporada i la iniciarà com el gran capità del conjunt dirigit per Juanma Pons. Es va iniciar com a aleví a la Grama, va passar per l’infantil del San Gabriel, pel cadet i el juvenil del Júpiter i de l’Europa (segon any de juvenil) i ja es va quedar en una FE Grama amb la qual desitja arribar molt alt. Als seus 23 anys té tot per fer.

Com veu aquest curs la nova Tercera Divisió? Creu que afectarà el COVID-19 el desenvolupament de la competició?

Crec que serà una 3a divisió amb moltes incerteses, un calendari atípic i partits on treure els 3 punts serà molt més important aquesta temporada amb aquest format que en altres temporades. Sobre el tema de la COVID, crec que per davant de tot està la salut i jo sóc optimista. Crec que, si tots posem de la nostra part amb un bon protocol i sobretot consciència i responsabilitat per part de tots, es podrà dur a terme la temporada sense problemes

La COVID-19 preocupa molt?

Tots som conscients de com està la situació i el que hem passat. No cal tenir-li por però sí respecte i, sobretot, responsabilitat per part de tots.

Li farà perdre qualitat a la Lliga?

Crec que a nivell de qualitat serà més o menys igual però penso que amb aquest format més curt veurem partits més competitius des de la 1a jornada i sabent que es podria donar la situació d’una possible aturada, cal intentar sumar des del principi.

“Si tots posem de la nostra part, es podrà dur a terme la temporada”

La FE Grama torna a Tercera. Quina és la meta?

Hi ha un equip jove i amb fam de fer coses grans, tots sabem de la dificultat de la 3a divisió. Amb el nou format l’objectiu és acabar la 1a fase entre els 6 primers per a no passar dificultats i, posteriorment, lluitar per a estar el més amunt possible, sense renunciar a res.

Vostè va començar com a aleví a la Grama i ara compleix la seva cinquena temporada a casa, això no ho poden dir molts. Segur que té moments de glòria remarcats.

Després de 4 temporades, em quedo amb els tres ascensos aconseguits, però, si m’haig de quedar amb un, seria el dia de l’ascens a 3a divisió on vaig tenir la sort de fer gol contra el Sant Cugat, a casa; va ser probablement el millor moment de la meva carrera futbolística fins ara.

“Amb Antonio Morales al capdavant tenim entre cella i cella el desitjat ascens a 2aB”

Què els faltaria per a ser més potents?

Tots sabem que som un club jove i que no és fàcil aconseguir 5 ascensos en 6 anys. Som un club molt ambiciós i volem retornar a la ciutat de Santa Coloma a 2aB. Així que dins del club amb Antonio Morales al capdavant tenim entre cella i cella aquest desitjat ascens a 2aB.

Oliver, FE Grama
Un altre exemple de futbolista format en les categorias inferiors colomenses // FOTO: E.Berzosa

Quins equips veu favorits?

A totes les travesses surten els clubs que últimament han estat molt prop de l’ascens com el Sant Andreu, l’Europa i el Terrassa. Hi ha equips que poden donar molta guerra com Peralada, Horta, Granollers i Vilafranca. I mai cal deixar de costat als filials com Girona B i Pobla Mafumet. I, per descomptat, que afegiria en el grup de favorits a la Fundació Grama.

Alguna petició especial per a la seva fidel afició?

Que confiïn en el projecte. Hem tornat a 3a divisió i la plantilla es compromet a deixar-se la pell cada partit i que se sentin orgullosos de l’equip. Així que li demano a l’afició que estigui amb nosaltres en els moments bons i no tan bons des del principi, que la temporada és molt llarga i segurament si anem tots junts en la mateixa direcció a final d’any podrem celebrar coses grans.