Josu i Terrassa lluitaran pel mateix

Semblava ‘anunciat’ des que va acabar la promoció d’ascens encara que niJosu Rodríguez ni Terrassa estaven per la labor de confirmar-ho. La veritat és que el tècnic Xavi Molist i el dtor esportiu, Ezequiel, no han deixat passar molt de temps

Terrassa, Josu
Josu Rodríguez aterra a l’Olímpic / FOTO: TERRASSA FC

Jornada amb molt de moviment en la secretaria tècnica del Terrassa, ja que durant aquest dijous han arribat dues cares noves (Josu i Salva Torreño), s’ha tancat una nova continuïtat (Lucas Viña), i van 8 renovacions, i s’ha confirmat una baixa (Yayá Sidibe). Amb el tècnic Xavi Molist de vacances, encara que pegat al telèfon, la secretaria tècnica dirigida per Miquel Ezequiel fa la resta amb la finalitat de reforçar la màxima aposta del Grup V de Tercera Divisió.

L’arribada del barceloní Josu (30 anys) és una confirmació de luxe. Experiència, categoria humana i esportiva, és el complement i la cirereta perfecta per a un equip que sortirà des del minut un a vèncer i convèncer. El mitjapunta, que ja ha superat la barrera dels 300 partits en la categoria de bronze del futbol espanyol, deixa enrere tres grans temporades en el Sant Andreu (dues promocions d’ascens) i 30 gols i després de tancar un últim curs amb 24 convocatòries (22 titular) sobre 27 partits disputats aquesta passada i incompleta Lliga i 8 gols.

Futbolista referència en qualsevol dels equips en els quals ha estat (Cerdanyola, Júpiter, Vilafranca i, per descomptat, Sant Andreu, entre altres) sempre ha destacat dins i fora dels terrenys de joc ja sigui com a futbolista, com a tècnic de futbol base o com coach esportiu. Així li ho explicava al nostre company Jordi Mestres el passat 9 de Gener.

MÉS MOVIMENTS

D’altra banda, el conjunt egarenc informava també de l’arribada del lateral dret Salva Torreño després de dues temporades consecutives al Prat igual que donava compte de la continuïtat del lateral esquerre Lucas Viña amb una gran temporada a la seva esquena i de l’adéu al malià Yayá Sidibe amb tres bones temporades en el seu historial.

…….     AIXÍ ESTÀ EL MERCAT DE TERCERA DIVISIÓ TEMPORADA 2020-2021