Josep Mir, ‘Millor Dirigent de Club 2015’

El president del CF Pobla de Mafumet, Josep Mir, rebrà aquest divendres el guardó com a ‘Millor Dirigent de Club 2015’. La distinció li ha estat atorgada per l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport (ACDE)

HELDER MOYA
Josep Mir, un president exemplar a La Pobla /FOTO: HELDER MOYA
Josep Mir, un president exemplar a La Pobla /FOTO: HELDER MOYA

El president Josep Mir rebrà el guardó divendres 19 de febrer en l’acte ‘Nit dels Dirigents’ que organitza l’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport i que presideix Pere Sust.Aquesta organització té com a finalitat premiar el treball i la tasca de molts dirigents de l’esport català de Federacions, Clubs i professionals. Els premis ACDE els decideix un jurat que valora especialment la trajectòria del candidat i la seva aportació al món de l’esport dins de la seva especialitat.

La ‘Nit dels Dirigents’ es celebrarà a l’Hotel Avenida Palace de Barcelona. Enguany es la 34ª edició d’aquestes distincions.

UN HISTORIAL DE CRACK

Josep Mir i Balart és nascut a La Pobla de Mafumet, té 75 anys i porta al capdavant de la presidència del CF Pobla de Mafumet un total de 16 temporades (2000). Amb ell al capdavant i amb el suport incondicional del consistori pobletà i de les diferents juntes directives que l’han acompanyat en aquesta trajectòria, el club ha experimentat el salt de qualitat més gran de la seva història.

Objectius mai assolits com els ascensos a Tercera divisió, la disputa de tres playoff a 2ª B i l’ascens a la categoria de bronze del futbol espanyol són fites importantíssimes en el seu palmarès i que omplen d’orgull el municipi.

Sense cap mena de dubte l’ascens a 2ªB el 28 de juny de 2015 és la página d’or més brillant de Josep Mir com a president. Sota el seu mandat el futbol base ha experimentat un creixement important en número i en professionalitat molt destacable.

Pel que fa a la vinculació amb el Gimnàstic de Tarragona aquesta s’ha fet molt estreta gràcies a la implicació d’ambdues parts i que sempre ha donat bons fruits. Josep Mir ha estat una peça molt important en aquesta vinculació.