Anglada: “La selecció CATUEFA mereix ser potenciada”

El president del Manlleu, Josep Mª Anglada, va deixar les coses molt clares a la reunió del passat dimarts a la Federació Catalana de Futbol. La selecció CATUEFA s’ho mereix tot, com també els clubs. El cap visible de la FCF, Andreu Subies, va prendre nota

Clubs i president parlen sobre el futbol català// FOTO: F.C.F.
Clubs i president parlen sobre el futbol català// FOTO: F.C.F.

Era la primera vegada que es reunien els presidents de tercera divisió amb el president de la FCF, Andreu Subies i els clubs assistents –tots menys l’excepció justificada de La Pobla de Mafumet- no van perdre atenció a les constructives paraules que, entre molt pocs, va oferir el president de la AEC Manlleu, Josep Mª Anglada. Tot el suport del món, però tots han d’ajudar-se.

“Els únics que podem recolzar a la selecció del nostre país, a aquesta selecció CATUEFA som els clubs, ningú més. Això és el que vaig voler destacar en una reunió que va ser molt positiva per a tots”, va afirmar a ‘Futbolcatalunya’ un dels màxims mandataris d’un futbol català “on no hi ha un sol euro”.

Aquest final ho repeteix Anglada com el podria fer qualsevol company en qualsevol entitat, però “quan les coses es parlen, s’arreglen”. El representant osonenc creu bàsica l’aportació dels clubs, sense límit en quant a participació, encara que va obrir una línia de diàleg amb la FCF doncs “cal estudiar a veure com es compensa als clubs d’alguna manera. No parlem de quantitats milionàries i de tot això va prendre nota el president Subies”.

Cal recordar que, a la fase final de Véneto 2013, la FCF ja va començar a aportar una petita compensació econòmica als futbolistes que van perdre dies laborables per assistir a la cita internacional. I d’això també han après els clubs. “Sabem que qualsevol lesió es compensarà i això està bé. A més tenim la nostra cobertura mèdica, encara que cal anar més enllà”.

La idea d’Anglada inclou també l’acceptació del nou ‘Portal del Federat’: “A ningú ens agrada haver de pagar més, però el Portal serà positiu. Cal reconèixer que s’ha fet un ús abusiu de la Mutualitat i entenc que sempre sigui deficitari. A ningú ens agrada que ens pugin la quota però cal mirar la realitat”, va concloure.

Aquest cap de setmana vinent comença un nou curs pel Manlleu. Nova temporada amb Diego Morata en el primer equip i disposats a “lluitar de valent. Estem molt il·lusionats i confiant en els xavals de casa”.