Josep Anglada deixa el Manlleu “a mitges”

Tres temporades han estat suficientes perquè Josep Anglada doni pas a nous aspirants a la presidència de la AEC Manlleu. Ha viscut de tot, però afirma que ha valgut la pena. Seguirà amb el futbol base

MANUEL SEGURA
Amb motiu de la Copa Catalunya a Manlleu (Foto: EDU BAYER
Amb motiu de la Copa Catalunya a Manlleu (Foto: EDU BAYER

“Jo confiava molt en aquest equip i, si ens haguéssim hagut de conformar amb quedar-nos a Primera Catalana, hauria seguit a la presidència. Ja que no és així, prefereixo tancar aquest capítol i poder centrar-me en el futbol base. Hi ha cares noves que vénen amb molta força, amb solucions i amb patrocinadors i tot això ajudarà a l’entitat”, afirma Josep Anglada, es president AEC Manlleu, poc abans de l‘Assemblea de final de curs i poc abans d’iniciar-se un nou curs electoral amb l’opció de Xavier Sancliment.

La notícia no ha estat una sorpresa a Manlleu, ja que “el meu entorn ho sabia des de fa temps”, continua Anglada, qui aprofita per recordar el treball realitzat des dels despatxos. “Arribem amb un deute acumulat de 48.000 euros i en tres anys ha quedat en 12.000 amb un pressupost de 50.000 per a la primera plantilla. La nostra gestió ha generat zero euros de deute, zero, net de deutes i això amb 180 socis” relata qui té l’honor de tenir al seu costat a un altre expresident de l’entitat, el seu pare Josep (soci núm. 2), qui també va ser president del Manlleu en dues etapes. “Està el meu pare, estic jo i està el meu fill Josep qui, ara com ara, juga. Ja veurem”, afegeix.

En l’aspecte esportiu són molts records acumulats, encara que “l’organització de la final de la Copa Catalunya i la promoció d’ascens són especials”. Anglada vol als seus 43 anys “26 darrere del primer equip dins i fora de casa” començar a “gaudir del futbol. No vull sofrir més”. Marxa, però es queda. “És un canvi d’il·lusió perquè aquí tots som del Manlleu. Ara em tocarà posar més atenció a la base. A més, estem en plena fase de creixement en l’empresa i no pòdia fer més”.