Josema Gómez, primer fitxatge per al Nàstic

Josema Gómez s’ha convertit en el primer fitxatge del Nàstic 2022-2023, un defensa procedent del Linares Deportivo que serà presentat aquest pròxim dilluns 18 juntament amb la plantilla d’Agné

Josema Gómez, primer reforç per a la defensa de Raul Agné // FOTO: Nàstic Tarragona

Josema Gómez, primer reforç per a la defensa de Raul Agné // FOTO: Nàstic Tarragona

El Nàstic ja ha començat a activar la palanca d’altes, baixes i permanències de cara a la pròxima temporada 2022-2023. Amb la data del dilluns 18 del present mes de juliol marcada com a inici de curs, els grana de Raul Agné acaben de signar al defensa madrileny Josema Gómez procedent del Linares Deportivo.

Als seus 30 anys, aquest central, que es compromet per una temporada amb opció a una segona, ve de viure dues promocions d’ascens consecutives. En l’equip andalús ha jugat els seus últims cinc cursos després de passar també per Mèrida, Zamora, Albacete i Castelló.

Cal destacar, la seva contundència, els seus 194 centímetres d’altura i el seu bon control de pilota, característiques que vindran fenomenal al Nàstic. Ara com ara, el MERCAT, ofereix 9 baixes –la majoria cedits- mentre han tornat Sanz, Pedro Martín –aquest dimecres ja és baixa oficial, Ballesteros i Lupu.

BARÇA AT, 11; NÀSTIC I CORNELLÀ, 18

De cara a aquesta temporada només se sap que el Barça At. s’estrenarà el dilluns 11 sense Sergi Barjuán en la banqueta mentre Nàstic i Cornellà arrencaran el dilluns 18 a les ordres de Raul Agnè i Gonzalo Riutort, respectivament. Aquest dimecres, per cert, s’ha anunciat el fitxatge del porter de la Damm, Nil Ruiz i s’ha compromès fins al 2024.

Per part del CE Sabadell, és l’única incògnita encara que falti molt poc per a començar. Són pendents del substitut per a Pedro Munitis i amb ‘oposicions’ a les places de director esportiu i secretari tècnic. Per cert, la Junta General Extraordinària d’accionistes es va convocar per al pròxim 2 d’agost.