José Luis García, l’aposta del Montcada de Tato Sanchís per a sortir del pou

A les darreres hores s’ha produït el tercer canvi a les banquetes del grup primer de Primera Catalana. Cristóbal Casado deixa el seu càrrec al CD Montcada, on arriba un tècnic amb experiència, José Luis García

FOTO: @cdmontcada
Modesto Sanchís i José Luis García, president i nou entrenador del CD Montcada | FOTO: @cdmontcada

Cuer del grup primer amb només 4 punts dels 39 en joc, el Montcada ha seguit les passes de Gramenet i Banyoles i ha decidit buscar el revulsiu amb un canvi a la banqueta. La dimissió de Cristóbal Casado, acceptada per la directiva que presideix Modesto ‘Tato’ Sanchís, obre les portes de La Ferreria a José Luis García Martínez.

Es dóna la circumstància que García i Casado van treballar plegats al futbol base de l’Espanyol a l’inici de la temporada 2012-2013. El nou tècnic del Montcada era el coordinador de l’Espanyol B i del Juvenil A, mentre que el fins ara entrenador era el coordinador de la resta del futbol base, després del seu pas pel Mercantil. Tots dos van marxar de forma prematura, ja que Jordi Lardín va agafar les regnes el novembre d’aquell 2012.

La trajectòria del nou entrenador del Montcada, nascut a Castellar del Vallès l’11 d’octubre de 1960, és dilatada. De fet, amb 15 anys ja exercia al modest equip de Sabadell Artesanos Cifuentes, a qui va fer campió de Lliga. Ha tingut experiències a Segona B, a les banquetes del CE L’Hospitalet i a Terrassa. També ha passat per clubs com el Llano, La Planada, Ca n’Oriac, Sabadell, Mollet o Algeciras.

La temporada passada, José Luis García va substituir José Angel Valero al Palau Solità i Plegamans, del grup quart de Segona Catalana, a les darreres jornades de la campanya. Malgrat la seva arribada, el tècnic vallesà no va poder evitar el descens de l’equip a Tercera Catalana.

El debut de García a la banqueta del Montcada serà al camp del Banyoles, un dels dos equips que havia canviat d’entrenador en aquest grup. Serà el tercer partit de Joan Mallart al capdavant dels de l’Estany després de la marxa d’Oscar Aja, amb un balanç fins ara de dues victòries en els dos partits que ha dirigit. L’altre club que va tenir relleu a la banqueta va ser la Gramenet, Diego Seoane va marxar i Ignasi Senabre és el seu substitut.

A banda de la marxa de Cristóbal Casado, a les darreres hores s’ha produït una altra baixa a la plantilla del Montcada. El migcampista Marc Bonamich va comunicar a les xarxes socials el seu adéu a l’entitat de La Ferreria, on havia arribat aquest estiu després de jugar al Sant Cugat. Bonamich havia jugat 8 dels 13 partits de l’equip verd aquesta temporada, 3 d’ells com a titular i cap d’ells complet. Va marcar un gol (contra l’Avià) i va veure una targeta groga.