Jornada esquinçada a Primera Catalana

Amb dos partits sense disputar i la sensació general que la Federació hauria d’haver-se anticipat als esdeveniments viscuts avui a Catalunya, el Farners, Can Vidalet i el Vic són els noms propis d’aquesta jornada incompleta

ENRIC ARCALÀ @enricarcala
Golejada de la UE Vic a Castellar/ FOTO: DAVID PALLAROLS

Els dos partits avançats a dissabte es saldaven amb sengles victòries locals. El Manlleu patia fins a límits insospitats per superar (2-1) un Cardedeu batallador que va plantar cara en tot moment als de Santanera. Un gol providencial d’Isaac Aguilar al 89’ donava la tercera victòria del curs als manlleuencs. Els de Jordi Lopez viuen en descens amb 4 punts. (RESULTATS 5a JORNADA I CLASSIFICACIÓ)

A Esplugues, Can Vidalet tornava a engrandir la seva arrencada triomfal desfent-se de La Jonquera per 3-0. Els de Pedro Milla pugen fins a la segona posició, amb un Raul Capitán que ja suma sis dianes. Els fronterers no troben la regularitat desitjada i baixen fins al novè lloc de l’engraellat.

El diumenge s’alçava a Banyoles, on el derbi gironí entre banyolins i el Lloret ens deparava una victòria visitant per la mínima. Bukary anotava per als d’Edu Urdiales, en franca progressió, i infringia la segona desfeta consecutiva als de l’estany, clavats en sis punts.

Als Germans Gonzalvo, taules entre Mollet i Fundació Grama (1-1). Cristóbal eixugava el gol inicial de Camacho per als molletans. Els de Dani Rizaldos encara no saben què és guanyar (3 empats i dues derrotes) mentre que els de Santa Coloma acumulen tres empats consecutius i baixen fins a la cinquena posició.

Important victòria del ‘CanVi’ davantg La Jonquera / FOTO: CF CAN VIDALET

El Farners feia honor a la seva posició de privilegi a la taula i dinamitava la Bombonera de San Juan de Montcada (2-4) amb un futbol efectiu i un hat-trick d’Adri Salas. Quarta victòria seguida dels de Pau Menéndez, que continuaran líders, i segona derrota consecutiva de la Unión.

Més gols encara s’han vist a Castellar del Vallès, on un Vic en mode piconadora s’avançava per 0-4 abans del descans. Amb un Carles Roca clarivident i un Peque trigolejador, els vigatans només passaven deu minuts d’angoixa en veure com els vallesans retallaven distàncies. Amb una fuetada final, els de Rafa Rodríguez i Xevi Melero establien el 2-6 final i es consoliden a la part alta amb 9 punts.

En el derbi de la jornada, Montañesa i Jupiter signaven un empat sense gols insuficient per als interessos de tots dos. Els de Nou Barris acumulen set punts, mentre que els de La Verneda només en tenen tres i continuen en descens directe.