Jornada de molts moviments al futbolcat

Dimecres intens en el futbol català amb un total de sis novetats en diversos equips de Tercera i Primera Catalana

5a baixa a Manlleu. Ara jugarà al Lleida B /FOTO: AEC MANLLEU
5a baixa a Manlleu. Ara jugarà al Lleida B /FOTO: AEC MANLLEU

Jornada moguda en el futbolcat de cara a aquest final del 2015 en la qual els equips de Tercera Divisió i Primera Catalana afronten el seu primer terç de la competició.

El Terrassa ha protagonitzat un doble moviment en la plantilla que dirigeix David Pirri. Mentre cedien al migcampista Josep Casasayas a l’Avià fins a final de l’actual temporada, incorporaven, a la tarda, a un ‘vell conegut’, a l’extrem Isaac Maldonado ‘Maldo’, procedent del Vilafranca.

També deixaven els seus actuals equips de Tercera futbolistes com Oriol Esteve (5a baixa del Manlleu aquesta campanya 2015-16) per reforçar al Lleida B de Gerard Albadalejo i el davanter del Santboià, Joel Martínez, per signar per la Montañesa.

D’un altre club de Tercera, el Peralada d’Arnau Sala, sortia el migcampista Jaume Solé, amb paraules d’agraïment del seu tècnic, al Llagostera en la Segona Catalana. Reforç de luxe per al filial d’Alsina.

I un acomiadament més: el porter Carlos Martínez. Després de quatre jornades com a titular va anunciar aquest dimecres el seu comiat del Sant Ildefons