Jornada de golejades i tensió

Cap dels cinc primers classificats han estat capaços de guanyar. Empats de Prat, Gavà, Europa, Sabadell B i derrota del Vilafranca. Tensió en l’empat entre Sabadell B i Montañesa

FRANCESC FÀBREGAS/EL TRAVESSER @FFGaya
Europa-Figueres: 1-1 al Nou Sardenya / FOTO: CE EUROPA

Dos dels quatre equips que més empats han sumat aquesta temporada han complert amb el pronòstic en un duel directe d’aquesta 32a Jornada. Prat i Gavà, primer i segon classificat s’han vist les cares al Sagnier. Boris Garros marcava pel Gavà abans del quart d’hora, però al minut 34, Jordi Sánchez feia l’empat a 1 final, i segueix la diferència de 8 punts entre els dos equips.

L’Europa es podria haver posat segon classificat per primer cop aquesta temporada. No ha pogut passar de l’empat al Nou Sardenya davant de la UE Figueres (1-1), en una jornada repleta d’empats. Casanova avançava als figuerencs, però Abel Rita (50′) salvava un empat per l’Europa. (VEURE CLASSIFICACIÓ)

El Vilafranca perdia 3-1 al camp del Peralada, un equip que s’allunya sis punts del descens a Primera Catalana. Per contra, el Vilafranca surt de places de play-off d’ascens a l’encadenar la tercera derrota consecutiva. El partit començava amb bon peu pels penedesencs quan al minut 4 de partit Víctor Oribe obria el marcador. Els darrers 10 minuts de partit el Peralada aconseguia capgirar el marcador, encara que els locals veien com es quedaven amb 10 per l’expulsió de Lluc.

Segons després arribava el gol del Peralada. Final polèmic. Al 87′ els locals feien el 2-1, en una acció que segons el Vilafranca era falta sobre Aitor. Al temps afegit, els locals sentenciaven amb el 3-1.

TENSIÓ AL PEPÍN VALLS

Molta tensió el que s’ha viscut al camp del Sabadell B. Incidents al final del partit i presència dels Mossos d’Esquadra en un duel que ha acabat amb repartiment de punts. Al minut 42 de partit els sabadellencs es quedaven amb 10 homes per l’expulsió de Pol Moreno (42′). Pedro Garcia marcava per la Montañesa de penal. A la segona part, la Montañesa no han sabut controlar el partit i se’ls escapava la victòria. Civil marcava al minut 85 de partit. Al temps afegit, nova expulsió, ara d’Alba, també del Sabadell B per doble targeta groga.

Al final del partit, tensió entre els dos equips. De fet, un jugador del Sabadell B acabava amb un trau a la cella dreta. Aquest empat situa al Sabadell B en play-off d’ascens, un punt per sobre de la Montañesa.

TRES GOLEJADES

No és normal veure golejades a Tercera Divisió i menys 3 en una mateixa jornada. Anem de més a menys. El Sant Andreu golejava sense peitat a un Morell que cada cop se li complica més la situació. E Morell aguantava 20 minuts però Brian (21′) obria el marcador. Al final de la primera part, el resultat era de 3-0 però a la segona, Carmelo es marcava en pròpia pels del Narcís Sala. A partir d’aquí, els locals tornaven a reaccionar i el matx s’acabava amb un clar 7-1.

El Santfeliuenc suma 3 punts importants de cara la permanència. Golejada, la més avultada que ha viscut a Tercera Divisió, davant d’un Júpiter que ha sumat 3 dels darrers 15 punts jugats. Toro, autor d’un pòquer de gols obria la llauna des del punt de penal. De fet, els dos primers gols tenia el seu nom. Josue, pel Júpiter retallava distàncies, també des del punt de penal, però Toro tindria el seu dia i abans del descans signava el tercer gol de la tarda. A la segona, Campos, novament Toro i Adrian, acompanyats del gol visitant de Kanteh, deixaven el clar 6-2 pels d’Andrés González.

El Palamós golejava al camp del Granollers (1-4) en què era un duel directe per la salvació. Al minut 7 Marc Medina avançava als de Joan Marmol però Bauli, al 36′ signava l’empat pel Granollers. A la segona part, Barrera, Torremorell i Garcia asseguraven els 3 punts per un Palamós que ha puntuat en les darreres tres jornades de lliga.

RESTA DE LA JORNADA

Segona victòria consecutiva de l’Ascó que els situa amb 42 punts i els deixa deu punts sobre els llocs de descens. Han hagut de capgirar el gol de Manel Sala (8′). Godia i Argilaga, havien aconseguit els dos gols dels ebrencs abans de la mitja hora de joc.

La UE Rubí s’allunya de la salvació. Derrota a Can Rosés per situar-se a quatre punts de la primera plaça de permanència. Queia a casa contra el Cerdanyola del Vallès. Doblet de Javi Sánchez (14′ i 32′). Cristofol López, pel Rubí, retallava distàncies quan faltaven 20 minuts pel final, des del punt de penal, però no aconseguirien el gol de l’empat.

El CD Masnou s’allunya fins a onze punts del Santfeliuenc, primer equip que mantindria la categoria. Derrota 2-1 contra el Terrassa, qui guanya per deixar el descens a cinc punts de diferència. Pandiani feia el 0-1 al minut 7 i Pérez, pels egarencs empataven al minut 18. El partit es decidia al tram final, quan Güell feia el 2-1 final al minut 78.