Jornada de ‘banquetes calentes’ en Tercera

Destitueixen a Manolo Márquez (Prat), Miquel Muñoz no segueix en el Manlleu, Arnau Sala signa pel Peralada i Miguel López assumeix tot el comandament al Masnou

Al capdavant del Peralada / FOTO: FUTBOLCATALUNYA
Al capdavant del Peralada / FOTO: FUTBOLCATALUNYA

Dimarts ‘mogut’ en les banquetes dels equips catalans de tercera divisió. Amb la temporada encara viva en quant a les promocions d’ascens, tots aquells que ja han acabat l’exercici es mouen amb la finalitat de començar, el més aviat possible, a perfilar el seu futur. La ‘bomba’ va arribar des de la AE Prat amb el comiat a Manolo Márquez.

Complicada decisió de la junta directiva potablava amb un entrenador que els ha deixat a només un gol de disputar la promoció d’ascens a Segona B. Difícil d’entendre quan, tal com afirmava el mateix Manolo en diferents mitjans, “el dilluns estava pràcticament acordat”. Hores després, el president Luis Quiñonero s’ha quedat sol i Manolo posa punt i final a la seva tercera etapa en el Sagnier.

Mentrestant, des de Manlleu, arribava la confirmació de l’adéu per a Miquel Muñoz. Pendents del que pugui succeir entorn d’algun ascens a 2ªB, els d’Osona apunten avui a Primera Catalana. Qui fora ‘segon’ tècnic de Diego Morata no seguirà.

Tot el contrari passa amb Miguel López al Masnou i amb Miki Carrillo en el Castelldefels, malgrat el descens de categoria dels mariners. D’altra banda, aquest dimarts també es va oficialitzar el retorn a una banqueta de tercera d’Arnau Sala. Ho farà al Peralada, lloc que va deixar en molt bona posició Nacho Castro. Exjugador del Peralada i extècnic d’UE Figueres, Girona B i Olot, Arnau tindrà davant sí un repte apassionant.