Jorge Sánchez seguirà a Castelldefels

Si Jorge Sánchez no és el futbolista més veterà de Tercera, segur que està a prop. El que és cert és que no aparenta aquests 42 anys que figuren en el seu carnet i el millor encara està per arribar, ja que seguirà en el Castelldefels

Jorge Sánchez, l'etern capità del Castelldefels/ FOTO: ÁLEX GALLARDO
Jorge Sánchez, l’etern capità de la UE Castelldefels/ FOTO: ÁLEX GALLARDO

Pocs ho saben, però el futbolista més veterà de Tercera Divisió (42) portava un historial molt complet abans d’arribar a Castelldefels on va aterrar la temporada 2010-11. Cruces, San Pedro, Bermeo, Santurtzi, Ourense, Eibar, Ciudad de Murcia, Lorca, Sant Andreu i Castelldefels han estat els equips per a Jorge Sánchez, aquest migcampista de Barakaldo, un jugador al qual haurien de mirar moltíssims joves.

És tot un exemple a seguir. El descens del seu equip a Primera Catalana no li farà llençar la tovallola.

“Hem acabat amb el cap molt alt. Sempre hem cregut que ens podíem salvar, va ser una pena arribar a l’últim partit del Prat, com vam arribar, però ningú ens pot dir res. L’equip ha donat tot el que ha pogut per seguir en Tercera”, afirma a Futbolcatalunya alhora que analitza les raons del descens. “Ens ha faltat una mica de sort en situacions puntuals i tenir major tranquil·litat, però quan estàs a baix tot són coses negatives. Tant el club com els tècnics i els jugadors han fet un gran esforç per treure tot cap endavant, no ha pogut ser, cal aixecar-se i preparar la temporada propera. És un bon grup el que tenim”.

Jorge reconeix que “durant deu mesos un acaba on ha d’estar i nosaltres no vam estar ni ens va venir molt bé l’aturada de Nadal” pel que “ha estat molt complicat estar tantes setmanes aquí a baix patint i no queda una altra que sortir. Jo tinc experiència, porto dos descensos, són dies molt amargs i crec que l’equip ha merescut molt més”. L’honestedat d’aquest incombustible jugador es demostra quan recorda que la polèmica Gavà-Castelldefels (presumpta alineació indeguda d’un jugador blaugrana) va tenir una fallada lògica. “Vam perdre en el camp encara que el club va apel·lar amb raó”.

Això queda enrere. El que és clar és que Jorge Sánchez es troba molt bé. “Jo em trobo físicament bé i, si el cos tècnic vol continuar amb mi, jo estic encantat. A més porto més d’un mes lligat al futbol base del club, sempre ho he estat iseria un plaer seguir jugant. El que més val és tenir il·lusió i, encara que haguem baixat, la tinc encara”