Jordi Zorrilla ja mana a la UE Castelldefels

Adolfo Borgoñó ja té successor en la presidència de la UE Castelldefels perquè Jordi Zorrilla es va imposar aquest cap de setmana en les eleccions a la presidència per un 66’67% de vots enfront de Jordi Tomás

La UE Castelldefels ja té nou president: Jordi Zorrilla // FOTO: UEC
La UE Castelldefels ja té nou president: Jordi Zorrilla // FOTO: UEC

Tot va ser pel seu camí correcte aquest passat diumenge en les eleccions a la presidència de la UE Castelldefels que van finalitzar amb triomf de Jordi Zorrilla per un 66’67% dels vots emesos enfront de Jordi Tomás; és a dir, 33 vots a 15 per un en blanc. L’única cosa que no va sortir bé va ser el resultat del partit enfront de l’Ascó, però això ja no estava en mans dels aficionats mariners.

Zorrilla substituirà a Adolfo Borgoñó en la presidència després de 7 anys en el càrrec i complirà així la seva paraula donada mesos enrere; a partir d’ara, ja prejubilat, podrà reforçar la candidatura d’Alex Talavera a la FCF.

JORDI ZORRILLA, PRESIDENT

El nou màxim dirigent de Els Canyars afirma la seva voluntat de “donar continuïtat al treball que va començar fa set anys sota el mandat d’Adolfo Borgoñó, del qual pràcticament tota la Junta que ara encapçalaré ha estat partícip”. Això no significa “tancar la porta, ni de bon tros, als lògics canvis que l’evolució del futbol i del mateix club sempre genera”.

El club que hereta “està actualment en una magnífica situació i part d’una gran estabilitat econòmica i esportiva fruit del gran creixement experimentat en els últims anys”. Mantenir la mateixa línia de treball actual “per la seva rigorosa gestió i l’ostensible millora del nostre futbol base, tan quantitativament com qualitativament, són els dos eixos principals que l’expliquen”. En resum: “Cal seguir en aquesta línia i enfortir el molt i bo que s’ha aconseguit en tots els aspectes”.

Queda molt clar: “Volem un club socialment obert i inclusiu, amb la mirada posada en la temporada que ve, ja que en 2023 el club arriba al seu 75è aniversari i treballarem perquè sigui una data molt especial”, conclou