Jordi Xumetra s’embala a la Garrotxa

El jugador de l’Estartit arriba als 8 gols marcats en una temporada, un registre que mai havia aconseguit. L’Olot és el club en el que Xumetra ha fet més dianes, amb un total de 19

L'Olot torna a gaudir amb Jordi Xumetra i els seus gols // FOTO: UE Olot
L’Olot torna a gaudir amb Jordi Xumetra i els seus gols // FOTO: UE Olot

@JordiMestres_

Un dels arguments que conviden a l’optimisme a l’Olot és Jordi Xumetra. ‘La Bala de l’Estartit’ és la referència ofensiva dels garrotxins i està vivint la seva temporada més encertada de cara al gol. En 17 partits ha vist porteria en 8 ocasions, és a dir, gairebé un gol cada dos partits d’un jugador que és vital per l’atac olotí.

Sense anar més lluny, Xumetra sol ha marcat gairebé la meitat dels gols – 7 de 15 – de l’Olot a la lliga. Els dos últims en el partit contra l’Andorra donen esperança al conjunt de Gabri, encara cuer del subgrup 3A de Segona B.

En resum, des de l’arribada del nou tècnic, l’Olot ha sumat 4 punts de 12 possibles, això sí, tots quatre en els últims dos partits. De fet, aquestes dues jornades han estat les primeres que l’Olot ha mantingut la porteria a zero en tota la lliga.

Carlos Martínez és el màxim golejador en actiu del grup 3 de Segona B // FOTO: FC Andorra
Carlos Martínez és el màxim golejador en actiu del grup 3 de Segona B // FOTO: FC Andorra

CARLOS MARTÍNEZ A L’HORITZÓ

La conjunció de factors en aquest sentit ha estat perfecte i així, com dèiem, l’equip de la Garrotxa va golejar per tres gols a zero a l’Andorra. Xumetra va marcar els dos primers en una primera part que va encarrilar el partit; en aquest moment sobre la gespa del Municipal d’Olot s’enfrontaven dos dels tres jugadors més golejadors de la història del club olotí a Segona B.

Carlos Martínez lidera des de fa anys aquesta estadística amb 27 gols com a garrotxí mentre que Xumetra, per la seva part, n’acumula 18 i entre els dos hi ha Héctor Simón amb 20. Qui aconseguirà l’honor de ser el màxim realitzador de sempre? Doncs, sembla clar que si és un dels dos jugadors encara en actiu – 36 anys té Héctor Simón i 35 Jordi Xumetra – serà una bona senyal per l’Olot.