Jordi Terés: “Volem a la selecció a Lleida al Març”

Jordi Terés, delegat de Lleida de la Federació Catalana, va admetre en LleidaTV que el pròxim partit de la selecció absoluta de Catalunya es podria jugar aquest pròxim mes de Març en la capital de la Terra Ferma per primera vegada en la historia

Jordi Terés,, FCF, Lleida
Jordi Terés, Delegat FCF a Lleida/FOTO: LleidaTV

LleidaTV va aprofitar aquest passat dilluns el seu espai ‘Diari de Nit’ (Notícies), que dirigeix i presenta Santi Roig, per a donar un repàs exhaustiu del futbol català a Lleida amb la presència del Delegat de la Federació Catalana de futbol, Jordi Terés. Durant vint minuts, noms propis i objectius van ser assumpte important de diàleg i d’aquí va sortir la voluntat del dirigent de la FCF de “portar un partit de la selecció Catalana Absoluta a Lleida per primera vegada en la història per al mes de Març”. Aquesta data FIFA seria tota una festa no sols per a Lleida sinó també per a tot el futbol català.

“M’agradaria un Lleida en Segona, que els nostres equips de primera catalana conservessin la seva categoria i poder portar a Catalunya a Lleida”, va afirmar amb total fermesa Terés com a resum final d’una intervenció extensa en la qual va destacar el fet de disputar-se 400 partits cada cap de setmana a la comarca així com disposar de més de 1.500 jugadors estrangers amb fitxa federativa.

Preocupat ja que “no podem controlar el que ocorre fora dels terrenys de joc”, va elogiar la decisió del Comitè de Competició entorn de l’episodi viscut en el camp del Bellcarienc –”honra al nostre Comitè, ja que ha aplicat reglament i sentit comú”-, i va ser molt rotund a l’hora d’assegurar que “a Lleida no hi ha racisme. Poden haver-se donat alguns insults però són mínims”.

LleidaTV, Terés, FCF
El delegat federatiu Jordi Terés amb Santi Roig/FOTO: LleidaTV

Fenòmens importants

Content “pels fruits que estan donant les diferents campanyes” de sensibilització que duu a terme l’FCF, Terés aplaudeix “l’auge de les escoles de futbol de la zona per la seva formació amb la base” i, molt particularment, destaca “l’actual moment del futbol femení. Hem passat en els meus 15 anys com a delegat de 5/6 equips de futbol femení i sala a 31 de futbol femení i 30 de futbol sala i això que la nostra climatologia a vegades resta”.

Aquest treball pel futbol femení que el seu primer referent és “l’AEM, també el Pardinyes, per descomptat” també aconsegueix la seva màxima expressió quan apareix el nom de “Xavi Estrada perquè ha marcat l’arbitratge, Xavi Estrada és un fenomen i aquí estan tots els nostres col·legiats d’altres categories que miren sempre a Xavi”.