Jordi Roura es retrata amb La Floresta

Partit Preferent Grup I de cadets. El Barça, líder, cau 0-3 a la mitja hora del partit, però reacciona i marca quatre contra La Floresta. Normal. El que no va ser tan normal és la reacció del director del futbol base, Jordi Roura. Lamentable

Jordi Roura, director futbol formatiu FC Barcelona / FOTO: FUTBOLCATALUNYA

No és molt normal que un equip es posi 0-3 per davant de qualsevol equip formatiu del FC Barcelona. Doncs això ho va aconseguir el cadet de La Floresta dissabte passat en solament mitja hora. Partit de preferent cadet, grup 1, Azaga, Alvarez i Racero porten els nervis a un Barcelona, capdavanter, sorprès. Però el pitjor arribava des de la banqueta blaugrana i des de la graderia. Un nom propi és assenyalat: Jordi Roura.

El responsable del futbol base blaugrana, qui fa poc va negar la presència de qualsevol futbolista juvenil a la selecció catalana, va cridar “pallasso” i “impresentable” al porter reserva dels tarragonins. Així ho va denunciar l’entrenador de La Floresta, Jonathan Fuentes, a Catalunya Ràdio.

“És una pena no tenir l’enregistrament. Roura va manar a dos membres del cos tècnic darrere de les porteries que retornessin ràpid les pilotes que sortien –guanyàvem 0-3-”. És més, quan es va remuntar (4-3) Roura”, segons Fuentes, “va ordenar que ja no es retornessin pilotes i ens va cridar pallassos”.

Els clubs grans, segons l’entrenador de La Floresta “han de donar exemple i, encara que siguem humils, ens han de respectar, ja que el tracte que am rebre no va ser correcte. Va haver-hi insults de Roura, com a pallasso al nostre porter, i fins i tot des de la graderia es va escoltar “gordo” referint-se a ell”, va concloure Fuentes.