Jordi Mboula i Javier Puado es llueixen a Vilanova

Les seleccions catalanes sub 16 i sub 18 han superat el seu primer compromís davant Galícia corresponent al Campionat d’Espanya que es disputa a Vilanova i la Geltrú. El blaugrana Jordi Mboula i el blanc-i-blau Javier Puado han estat els grans protagonistes

La selecció sub 18 de Catalunya guanya a Galícia / FOTO: F.C.F.

Triomfs de les seleccions catalanes sub 16 i sub 18 davant Galícia en el primer dels dos compromisos que han d’afrontar a Vilanova i la Geltrú corresponents al Campionat d’Espanya. Els de Xavier Ferragut van haver de barallar una mica més que els de Nacho Segura, encara que els dos combinats van sumar aquest primer triomf que els col·loca en una situació immillorable per fer el propi aquest diumenge davant les Illes Balears.

Els més joves van començar primer. Després d’uns primers minuts d’igualtat, el marcador s’inauguraria per mediació del blanc-i-blau Carlos Gilbert des de la frontal de l’àrea. Gran gol del jugador del RCD Espanyol que va permetre anar-se al descans amb un mínim avantatge. Clar que la segona va començar amb la mateixa intensitat i una encertada combinació entre el blaugrana Jordi Mboula i el perico Miguel Martínez es va convertir en el 2-0. Protagonisme especial per al davanter barcelonista qui, minuts després, col·locaria un rotund 3-0. Galícia va despertar en els minuts finals i va arribar a situar un 3-2 que no va fer perillar mai la victòria catalana (3-2).

ELS DE NACHO CONVENCEN

Més clar va ser el triomf de la sub 18. Els de Nacho Segura arribaven amb ganes a aquesta fase i no volien desaprofitar l’oportunitat que significa jugar a casa. Dos gols de l’espanyolista Javier Puado, un a cada part, van bastar per sumar la primera victòria (2-0). Aquest diumenge espera Illes Balears