Jordi López: “Aquest equip no ha fallat mai”

El tècnic del Terrassa, Jordi López, es va mostrar satisfet de l’empat a un aconseguit aquest passat diumenge al Nou Sardenya. Els egarencs acumulen 9 punts en les sis jornades de competició

Jordi López ha aterrat al futbol català per a endur a dalt als egarencs // FOTO: Terrassa FC

Sis partits oficials suma el tècnic del Terrassa, Jordi López, des de la seva arribada aquesta temporada. 2 victòries, 3 empats i 1 derrota situen a la vuitena plaça el conjunt terrassenc a una 2RFEF3 molt igualada a la part superior de la classificació.

Amb 12 fitxatges i 10 futbolistes que segueixen en el grup, l’entrenador de Cardedeu afronta un repte que ha de mantenir al seu equip a les primeres places del grup. Aquesta, com a mínim, ha de ser la intenció encara que el repte és apassionant.

DECLARACIONS DE JORDI LÓPEZ

Aquesta 6a jornada va empatar a un gol al Nou Sardenya després d’haver-se avançat en el marcador amb gol del local Pastells en pròpia porta. Només cinc minuts després va empatar Jordi Cano per a col·locar l’1-1 final.

“COM A EQUIP ANEM A MILLOR”

No perdre fora de casa sempre és positiu. Ha estat un partit complex (ja ho sabíem) amb una primera part molt equilibrada, amb molt de ritme i amb poc futbol.

En la segona meitat entrem una mica millor, ells van baixar el ritme, nosaltres hem arribat més i fruit d’això ha arribat el gol. Aquí s’ha trencat una mica el partit i ens va faltar controlar, no obstant això, després d’aquest gol, vam tenir dues ocasions de gol clares i aproximacions perilloses. Al final cal donar el punt com a positiu.

“AQUEST EQUIP NO HA FALLAT MAI”

Millorem en la segona part amb major control, però ells són especialistes a trencar els partits a base de verticalitat i amb David Jiménez que ha fet molt de mal en aquesta banda esquerra. Encara així vam poder guanyar, però hem de madurar com a equip per a no donar crèdit als equips.

Els canvis? Hi ha hagut molt desgast en la primera meitat i els canvis ens han ajudat, ja estava previst.

“SEMPRE ÉS IMPORTANT NO PERDRE”

Els partits són 95 minuts i és igual d’important qui entra en el minut 1 com en el 90, és el treball d’equip, és la mentalitat d’equip per a guanyar, som 20 en la plantilla i tots estan per a jugar. Puc disposar de tots i això està bé.

És important no perdre encara que no ens podem conformar a dir que per sumar 1 punt aquí ja és positiu, no. La nostra mentalitat és guanyar.

Aquest equip competeix sempre, però per a competir cal viure altres aspectes com la lectura del joc en determinats moments de joc, saber quan, on i com atacar i defensar.

Com a equip anem a millor, però hi ha molts moments que hem de millorar i en això estem, continuar creixent. Aquest equip no ha fallat mai.