Jordi Esteve, nou president del Lleida Esportiu

Albert Esteve deixa el càrrec i l’assumeix el seu germà, fins avui director esportiu del club. He Jun és el nou vicepresident del Lleida Esportiu i Montse Solana assumeix la tresoreria

@JordiMestres

Jordi Esteve és el nou president del Lleida Esportiu // FOTO: FutbolCatalu
Jordi Esteve és el nou president del Lleida Esportiu // FOTO: FutbolCatalunya

UA1 Lleida ha donat avui una notícia important en referència a la direcció del Lleida Esportiu. Albert Esteve, el president blau des del 2011, plega. 10 anys després hi haurà un canvi a la presidència del club, tot i que tot quedarà de forma similar a la que hi havia.

I és que el nou dirigent de la Terra Ferma serà Jordi Esteve, germà d’Albert Esteve i que fins avui havia ocupat el càrrec de director esportiu del club; es més, segons la informació d’UA1, ja ha notificat el canvi de president a la Federació Catalana de Futbol.

La junta directiva també ha patit més variacions, amb la incorporació de He Jun a la vicepresidència i amb Montse Solana, que ha assumit la tresoreria. Albert Esteve ja va informar el passat mes de maig que hi hauria canvis a la direcció del club i ho va fer després del descens a Segona RFEF en una roda de premsa en la que va afirmar que “comença una nova etapa, amb un pla a cinc anys i l’entrada de capital tan estranger com nacional”.

ALBERT VA ANUNCIAR CANVIS AL LLEIDA E.

El ja ex president va anunciar en aquella roda de premsa que deixaria el càrrec, però que seguiria a la junta com un dels propietaris. Aquests – els propietaris – segons Albert Esteve “passarà dels tres actuals a sis”, es justificava.

En resum: “onze temporades és molt de temps i crec que hi ha d’haver una altra persona al capdavant. Posaré el càrrec a disposició i serà la nova junta la que escollirà el nou president”.

Sobre els nous propietaris, Albert Esteve va afirmar que es tractava de “capital estranger i nacional” i que farien “una primera inversió d’1,7 milions d’euros”. Les pèrdues del Lleida Esportiu la passada temporada, segons l’ex president, van ser de 600.000 euros i es va passar de la tercera a la quarta categoria del futbol espanyol.

EL REPTE DE JORDI ESTEVE ÉS PUJAR

La propera temporada el Lleida competirà a Segona RFEF, amb el clar objectiu de competir l’ascens. El club blau no disputa cap promoció d’ascens des de la fatídica del 2016 a Sevilla. Cinc anys sense disputar la post temporada, que han desembocat en un descens. Jordi Esteve canvia de despatx, però no d’objectiu: el Lleida vol lluitar per tot.