Jorba (Igualada): “L’equip duia una deriva difícil”

Sorpresa desagradable a Les Comes. Els tècnics Marc Cabestany, Santi Triguero i Toni Pajuelo són destituïts del CF Igualada per una decisió de junta irrevocable. Ja es treballa en el seu substitut

Marc Cabestany, Santi Triguero i Toni Pajuelo formaven el cos tècnic de l'Igualada // FOTO: CF Igualada
Marc Cabestany, Santi Triguero i Toni Pajuelo formaven el cos tècnic de l’Igualada // FOTO: CF Igualada

Marc Cabestany, Santi Triguero i Toni Pajuelo no continuaran al capdavant del Club de Futbol Igualada. Raons? Les explica a Futbolcatalunya el seu president, Francesc Jorba: “La direcció esportiva i la junta vèiem que es posava molt difícil la permanència, vèiem una deriva molt difícil i calia fer alguna cosa per a aixecar

Dit d’una altra manera per a dir el mateix. “Hem cregut que en les circumstàncies actuals era bo un revulsiu i poder mantenir la Tercera. És una missió difícil, segur, però personalment sempre estarem agraïts a tots tres”, comenta el president amb una certa amargor.

TRIPLE ADÉU A IGUALADA

El màxim mandatari del club va comunicar l’adéu dels tècnics als jugadors, via waschap, -aquest dimarts ha afegit una carta personal als interessats- i als mateixos entrenadors els va dir en el camp la tarda-nit del dilluns.

El comunicat dels afectats, a través de les xarxes, ha sorprès el club que ha emès la seva nota aquest matí de dimarts.

Sempre agraït a Marc, Santi i Toni, ja que “el seu tracte i la disposició dels tres ha estat de 10“, Jorba no vol parlar de “comiat” però insisteix en el seu missatge perquè “en aquests moments crèiem que s’havia de fer aquest canvi”.

A més no sols han fallat els entrenadors: “No sols és la seva responsabilitat sinó també la planificació. Sabem que és molt difícil i reconec que aquesta decisió em lleva hores de somni, la veritat”.En resum: “L’equip duia una deriva difícil”.

PER UN SUBSTITUT

La situació és clara. L’Igualada ocupa la novena plaça del subgrup A, amb 10 punts, després de 3 victòries, 1 empat i 6 derrotes. El KO patit aquest passat diumenge davant la Pobla de Mafumet ha estat definitiu.

Això ha fet que la direcció tècnica i la junta que presideix Jorba s’hagi llançat a la contractació d’un nou responsable tècnic. La intenció és que pugui assumir aquesta funció com més aviat millor.