Jona (Girona B): prenguin nota d’aquest porter

Porta des de la jornada tres sense encaixar un gol. Ni el seu company Koita Youssouf ni ell, Jonathan Morilla ‘Jona’, i aquest passat diumenge el Girona B va mantenir, una altra vegada, la seva porteria a zero fins al minut 94. Penal en contra i… aturada sensacional. Impressionant!

@ManuelSeguraM
Girona, Jona
La seva aturada en el 94 no l’oblidarà fàcilment/ FOTO. Girona FC

Jonatan Morilla Bolance ‘Jona. Que no se’ls oblidi aquest nom perquè el present ja dibuixa el gran porter que el Girona té al seu abast amb tan sols 20 anys, un luxe per al filial dirigit per Àxel Vizuete i que es passeja com a líder del Grup I de Primera Catalana. Aquest passat diumenge, amb 1-0 en el marcador favorable, li van assenyalar pena màxima en el minut 94 i, com tothom ja sap, va llançar el colomenc Cristóbal i el porter local el va detenir en una acció antològica. A partir d’aquí, l‘orgull gironí’ es va disparar

Jona Morilla, Girona B
Jona Morilla, Zamora de la categoría/FOTO: @davidpallarols

“És un dilluns especial, sí, molta gent m’està cridant i estic agraït”, afirma aquest jove (20) porter gironí que va sortir dels Germans Sàbat, va passar pel futbol base del Girona per a recalar tres anys al Sevilla i tornar a casa aquesta temporada. En l’actualitat acumula 12 partits disputats i només dos gols rebuts, és més, des d’un llunyà 22 de setembre no sap el que és recollir la pilota de la seva porteria. Jona ha compartit aquesta posició amb el seu company Koita Youssouf qui, per part seva, ha jugat en vuit ocasions també sense encaixar cap gol.

Però avui és el dia-Jona. “Aquest dilluns hem treballat, com sempre, ja que el nostre entrenador (Axel Vizuete) no perdona. És molt responsable i només pensa a treballar perquè puguem aconseguir el nostre objectiu que passa per l’ascens”. Després de treballar amb el primer equip del Girona en la pretemporada, Jona sap que arribar a dalt és molt complicat encara que també sap que està en el camí. “Jo sóc jugador del filial i el que desig és pujar a Tercera” restant mèrit al seu esforç i als seus resultats. Al seu costat, el seu fidel conseller i representant, Fran Domínguez.