Joel Lasso dedica el triomf a la ‘parròquia’ de l’Hospi

Hat trick de Joel Lasso i triomf espectacular de l’Hospi davant els parroquians del San Cristóbal  després d’una jornada marcada per la COVID i els triomfs de Manresa i Sant Andreu; atenció al tercer KO consecutiu del Vilafranca

Abraçada de Joan Verdú per a Joel Lasso, autor d'un hat trick en Ca N'Anglada // FOTO: CE L'Hospitalet

Abraçada de Joan Verdú per a Joel Lasso, autor d’un hat trick en Ca N’Anglada // FOTO: CE L’Hospitalet

L’anoienc de La Llacuna Joel Lasso està en ratxa golejadora i això es tradueix en punts per a un Hospi que ha disputat un dels seus millors partits d’aquesta temporada davant la ‘parròquia’ del San Cristóbal. No és fàcil guanyar a Ca N’Anglada ni fer tres gols a Carles Segura, però el riberenc sempre que va aparèixer, va marcar; fins i tot, va poder anotar un pòquer encara que el seu quart xut va sortir alt.

Segona alegria consecutiva per a l’equip de Cristian García que en un quart d’hora ja havia superat dues vegades als locals (20′ i 35′) amb un centre de camp de luxe. El treball de Joan Verdú i Cristian Gómez i l’efectivitat de Joel i Canario pot endur a la glòria a un equip que ha de lluitar per la primera plaça del campionat. A l’onzena va caure el conjunt d’Oliver Ballabriga.

DE JOEL LASSO A NOAH BAFFOE

Joel, amb dues jornades consecutives anotant un parell de gols, queda a dos del seu company Canario i del manresà Noah Baffoe que va anotar el 2-0 (28′) a El Congost; Marc Martínez (24′) va posar el primer i, quatre minuts després semblava tot sentenciat. A aquest Vilassar, que li costa molt marcar, té el segell del seu entrenador i Peque sempre treballa fins al final. Granero (54′) va complicar la mitja hora final als locals.

El Manresa va saber mantenir el seu avantatge enfront de la UE Vilassar // FOTO: Eduardo Berzosa

REACCIÓ DEL SANT ANDREU

D’altra banda, reacció oportuna del Sant Andreu amb el mal sabor del KO rebut al Narcís Sala contra els del Bages. El capità Noguera (19′) va posar per davant als quadribarrats, va empatar de penal Oscar (60′), però una excel·lent jugada visitant la va tancar Gimeno. L’1-3 d’Albertito, també de pena màxima, va sentenciar al filial i manté a la UESA prop de la glòria,

Una glòria que va tornar a assaborir, nou jornades després, l’Ascó a casa seva. Per primera vegada aquesta Lliga, els tarragonins van aprofitar el moment d’incertesa que viu el Granollers i van sumar tres punts amb gols de Perelló (55′) i Ferran Messeguer (58′).

2 triomfs locals, 1 empat i 3 victòries locals és el balanç d‘aquesta 20a jornada; a més,14 gols marcats (6 locals-8 visitants) i dos xocs ajornats per la COVID (Figueres-Olot i FE Grama-Peralada).

CASTELLDEFELS, CARA; VILAFRANCA, CRUZ

Atenció a la UE Castelldefels perquè des d’un llunyà 5/12 (14a j.) no guanyava a domicili, alegria que ha aconseguir aquest diumenge gràcies a Fran Orellana (10′). Els mariners han sabut esgarrapar a Vilafranca, una plaça sempre complicada però amb tres KO consecutius.

Empat d'or per a la UE Sants a la seva visita a Riudarenes // FOTO: Girona FC

Empat d’or per a la UE Sants a la seva visita a Riudarenes // FOTO: Girona FC

UN PUNT PER A GIRONA I SANTS

L’únic empat es va donar a Riudarenes entre el filial blanc-i-vermell (set partits seguits invicte) i un Sants sempre capaç de tot. Sulei, Joel Roca, Reichmon i Dawda (miraculós Shota) van poder marcar, però es van quedar amb la voluntat.

En la segona meitat la actuació del porter blanc i verd Antonell, pal inclòs, va impedir el triomf local enfront d’un Sants amb el tècnic Tito Lossio expulsat.