Joaquín, la darrera carta del ‘pòquer’ del Badalona al Cornellà

La UE Cornellà prepara el seu debut a la Segona B amb un plantilla que té un notable toc escapulat. Joaquín ha estat el darrer fitxatge que arriba de Badalona

Joaquín, presentat amb el Cornellà
Joaquín, al centre, a la seva presentació com a jugador del Cornellà // FOTO: uecornella.cat

Els viatges des de l’Avinguda de Navarra fins al Nou Municipal de Cornellà de Llobregat han estat nombrosos en aquesta pretemporada. Fins a quatre jugadors que la passada temporada estaven a les ordres de Piti Belmonte treballen ara seguint les instruccions de Jordi Roger. El tècnic de la UE Cornellà s’ha reforçat amb un pòquer escapulat.

Els migcampistes Sergio Gómez i Joaquín García i els davanters Xavi Boniquet i Rubén Negredo han estat els quatre jugadors escollits per Roger i el seu cos tècnic. Quatre jugadors que van ser peces bàsiques del conjunt que aquesta campanya marxa del seu històric Camp del Centenari, segons reflecteixen els seus números.

Així, Boniquet va participar en 35 dels 38 partits de Lliga del Badalona. Només es va perdre un per sanció i als dos restants va ocupar plaça de banqueta. Negredo, qui va arribar en el mercat d’hivern des de Reus, va jugar 13 dels 15 encontres, ja que dos se’ls va perdre per sanció. I Sergio Gómez va prendre part en 28 dels 38.

El darrer que ha arribat a l’entitat verda ha estat el migcampista Joaquín, després de jugar 34 partits de la passada campanya al grup tercer de Segona B. Ha estat tres temporades al club badaloní, després de passar pels dos primers equips de la Gramenet i sortir d’un dels planters del futbol català com és el CF Damm.

Segur que els quatre futbolistes tindran marcat en vermell en el seu particular calendari els enfrontaments de Lliga contra el ‘seu’ Badalona. De la mateixa manera, els seguidors badalonins també esperen retrobar-se amb quatre de les peces bàsiques de l’equip que dirigia Piti, ara nou entrenador del Sant Andreu. El que queda clar és que el Cornellà que estrena categoria tindrà un marcat accent escapulat. Ara toca veure si l’aposta triomfa al camp…