Joao només necessita 5 segons per a marcar

Es diu Joao Fernando València Orejuela, va néixer l’Equador i molt aviat va començar a apuntar bones maneres en el futbol català. Aquest passat dissabte va anotar el gol més ràpid de la Divisió d’Honor Cadets amb el Sant Gabriel al cap de 5 segons

EDUARDO BERZOSA
Joao es el màxim goleador del Cadet del Sant Gabriel/FOTO: Gentilesa MANEL EXPÓSITO

Anotin aquest nom perquè segur que arribarà lluny en el món del futbol. Joao Fernando Valencia  Orejuela és cadet i gaudeix del futbol en el Sant Gabriel on aquest passat dissabte va anotar el gol més ràpid de la temporada en la Divisió d’honor Cadet al cap de cinc segons.

Aquest golàs va obrir el compte del seu equip enfront d’un At Segre al qual van golejar finalment per 5-0. Va ser treure des del centre del camp i aprofitar-se d’un greu error defensiu visitant per a anotar una diana que mai s’oblida. Ja n’hi ha fet cinc.

“Ha estat nostra victòria més clara i segur que ens dóna moral perquè només ens faltava concretar les oportunitats”, va afirmar Joao a Futbolcatalunya després de guanyar l’At Segre, molt satisfet perquè “amb aquest gol he pogut contribuir al triomf del meu equip. Li ho dedico a la meva família i als meus amics. Ara vull ficar molts més i ajudar el grup”. Un grup que li aplaudeix i li dóna suport com el fan els seus entrenadors: “Estic molt content amb el meu entrenador Victor i el meu president Gori. El ‘presi’ confia en mi i jo faré tot el possible i el que estigui a les meves mans per a no defraudar-li”.

El somriure d’un crack/FOTO: EDUARDO BERZOSA

L’equatorià Joao compleix en l’equip adrianenc una primera etapa de formació a la qual ha arribat amb molt d’esforç i dedicació. “El ‘Sagna’ sempre ha estat el meu club. Vaig començar en el Bon Pastor, el barri on vaig créixer, després vaig venir a fer les proves al Sant Gabriel i em van rebutjar pel que em vaig anar a la Grama. Però vaig arribar a infantil i em va portar aquí un grandíssim entrenador com és Gonza. Després vaig passar al cadet C amb Albert i Héctor i ara estic amb Víctor Lancharro, un tècnic molt exigent, que perdona molt els meus errors i jo haig d’intentar corregir-los”