Joan Soteras es ‘reforça’ i reparteix funcions

El president de la FCF, Joan Soteras, ha decidit distribuir funcions entre els seus cinc vicepresidents així com reforçar la nòmina de col·laboradors amb la presència com a adjunt de José M.Calle, Director de la Lliga Catalana de futbol sala

@ManuelSeguraM
FCF, Federació Catalana
Representació Federació a la gala MD/FOTO: FCF

Setmana de repartiment per als vicepresidents de la Federació Catalana de futbol i cita mensual per als 14 Delegats que segueixen sense entendre encara el paper que tindrà l’actual Director de la Lliga Catalana de futbol Sala, José Miguel Calle, com a Adjunt a Presidència i Secretaria. De fet, abans que es produís la reunió mensual d’aquest passat dimarts, ja havia quedat clar que la intenció inicial del màxim mandatari de la FCF s’ha quedat a mig camí.

“Serà l’enllaç directe” entre el president i el secretari general de la FCF i les Delegacions encara que “els màxims responsables ‘polítics’ d’aquestes Delegacions són, per descomptat, els seus delegats”, va comentar a Futbolcatalunya una font federativa. Es més, no mereix ni una línia aquesta notícia (per part del seu departament de comunicació) que suposa no sols l’arribada de Calle a aquesta posició adjunta (detall administratiu) sinó també al repartiment de noves funcions per a uns vicepresidents que van mostrar, a través de Futbolcatalunya, els seus punts de vista variats sobre l’actualitat que envolta el futbolcat i que no mereix.

Josep Llaó, vicepresident primer, és el responsable-enllaç del Comitè arbitral, Joan Josep Isern assumeix la coordinació de Comitès, Jordi Terés dirigirà Delegacions, Josep Vives serà responsable de les relacions amb el Comitè d’Entrenadors i Jordi Bonet es cuidarà de l’àrea esportiva.

‘Triplet’ per a Extremadura

Per cert, de cara a la pròxima participació de la selecció CatUEFA, que es jugarà el passi a la 2a fase de la Copa Regions a Extremadura aquest desembre vinent, acompanyaran a l’expedició de Toni Almendros, els vicepresidents Josep Llaó i Joan Josep Isern amb el ‘reforç’ de Rossend Abella