Joan Soler: “Tant de bo un equip de 2aB fitxés Ivan Moreno”

Ho diu el president del Vilafranca, actual equip que dirigeix Ivan Moreno, però Joan Soler sent admiració per un tècnic que sempre pot contra totes les circumstàncies i col·loca als seus o en zones d’ascens o molt a prop

@ManuelSeguraM
Vilafranca, Joan Soler
Joan Soler, president Vilafranca/FOTO: M.S.

El passat juliol del 2013 va entrar Joan Soler com a president del FC Vilafranca després de recollir l’herència lliurada per un històric com Pere Montserrat i en aquests sis anys ha aconseguit un màster. No només ha tret a l’entitat de la ruïna sinó que també a nivell esportiu ha mantingut una idea que té com a meta un ascens a Segona B. La seva gran clau es diu Ivan Moreno i ho admet.

“Per part nostra, anem per això sempre. Màxima il·lusió amb pressupost ajustat i intentem mantenir un bloc important de jugadors encara que han vingut 7/8 nous; desitgem que es parli bé cada any del Vilafranca. Aquí estem sempre intentant fer alguna cosa bé en les competicions de la FCF o en els play off a través d’un gran cos tècnic que és la clau d’aquest equip. La nostra il·lusió és aquesta”, comenta a Futbolcatalunya mentre el seu equip es classifica per a les semifinals dels històrics.

Elogis per al tècnic Ivan Moreno

Ivan Moreno, Vilafranca
Ivan Moreno: sisena temporada a la banqueta/FOTO: FC Vilafranca

El fet d’afrontar la sisena temporada en el càrrec Ivan Moreno ho resumeix tot. ” Encaixa perfectament en el nostre projecte. És de Tarragona, està prop de casa i és un amant del futbol, l’il·lusiona moltíssim”, afegeix Soler i no es talla en afirmar que “tant de bo el fitxés un equip de Segona B perquè s’ho mereix pel que ha fet aquí amb un equip modest. Si no ho aconsegueix, aquí està perfecte, està prop de casa. Els clubs modestos no podem canviar de tècnics cada dos per tres, no crec que sigui la solució. És igual que amb els jugadors: Oribe, Boira, Fontanils… formen un bloc, porten molts anys amb nosaltres i això és bo”. Això i comptar amb el filial: “aquest any la nostra aposta són 3/4 xavals”.

D’altra banda, Joan Soler creu que “la FCF ha fet un canvi notable i noto molt suport per part d’ells des de l’arribada d‘Andreu Subies. Ja porto set anys i sempre m’han donat suport”.

Com a afegit comú: l’ascens de l’Andorra no li ha agradat massa: “Estem tot l’any lluitant i arriba això, però les regles de joc de la RFEF les posen ells ja que per mèrits esportius li correspon al CE L’Hospitalet. Ningú ha licitat. Em sap greu. Si el Vilafranca pogués, seria molt bèstia, crec que també pagaria però 400.000 són molts euros”.