Joan Soler: “El mèrit esportiu no ens el treu ningú”

El president del Vilafranca i directiu del FC Barcelona, Joan Soler, prefereix esperar a aquest pròxim dimecres (Hèrcules-Lleida E.) per a pronunciar-se entorn a l’ascens a la 2a RFEF del conjunt dirigit per Ivan Moreno


El Vilafranca va viure a Graniollers un triomf que li val per a ficar-se a la 2a RFEF encara que haurà d'esperar // FOTO: Felipe Gaitán/Vilafranca

El Vilafranca va viure a Graniollers un triomf que li val per a ficar-se a la 2a RFEF encara que haurà d’esperar // FOTO: Felipe Gaitán/Vilafranca

Definits els tres aparellaments de la Fase d’ascens a la 2a RFEF, la incògnita se centra en l’acompanyant de l’Europa, no obstant el president del Vilafranca, Joan Soler ,prefereix esperar.

“De l’ascens del Vilafranca ja parlarem. El mèrit esportiu no ens el treu ningú”, comenta a Futbolcatalunya i té la seva raó perquè tot passa pel xoc Hèrcules-Lleida Esportiu d’aquest dimecres 19.

El fet que els vilafranquins mantinguin fins al 30 de juny el seu contracte de ‘dependència’ o ‘afiliació’ amb l’entitat ilerdenca condiciona el futur. Si els de Molo guanyen al Rico Pérez, l’ascens a la 1a RFEF serà una realitat per als blaus.

JOAN SOLER HO DIU CLAR

És a dir, via lliure per al Vilafranca cap a la 2a RFEF al costat de l’Europa. En cas contrari, si el Lleida E. es manté on està, sembla clar que s’han acabat les esperances per part del conjunt dirigit per Ivan Moreno.

“Si no puja el Lleida Esportiu, no podem pujar nosaltres, és clar. Dir ara més és absurd, no cal anticipar res. El mèrit esportiu no ens el treu ningú, o pugem o no pugem, cal esperar al dimecres i després reflexionar. Ara toca gaudir el moment”, afirma Joan Soler.

Joan Soler combina la presidència del Vilafranca amb el seu lloc directiu al Barcelona B // FOTO: RTV

Joan Soler combina la presidència del Vilafranca amb el seu lloc directiu al Barcelona B // FOTO: RTV

UN PAS Al COSTAT

D’altra banda, atenció al futur del club, ja que el president i directiu del Barcelona B  haurà de delegar funcions en els seus vicepresidents Josep María Esteve i José Vía.

“Faré un pas al costat i donaré més suport als meus vicepresidents, però no deixaré la presidència”, comenta Soler.

APARELLAMENTS

D’altra banda, tal com vam informar aquest passat diumenge, els aparellaments (a partit únic, en camp del millor classificat), són els següents:

22-23 maig FC CERDANYOLA VALLÈS- UE VILASSAR MAR
23 maig (18 h.) EC GRANOLLERS- UE SANT ANDREU

Els guanyadors dels dos encontres s’enfrontaran a fora contra el Terrassa i el Girona ‘B’, en les semifinals de la competició (29-30 maig).

Si hi ha empat a la conclusió dels partits, es jugarà pròrroga, on, en cas de mantenir-se la igualada al final dels 120 minuts, accedirà a la següent ronda el conjunt amb millor posició final a la taula, sense tanda de penals. La final es jugará 5 0 6 de juny.