Joan Padern, l’últim de la fila

L’inesperat adéu de Miquel Llobet a la presidència del Peralada ha originat l’arribada de Joan Padern com a màxim responsable de l’entitat durant un any i mig. El fins ara ‘vice’ xampanyer li lliurarà el seu lloc a Angel Grau en el 2022

Emilio Llamas, Joan Padern,i, Ruth Guerrero, Montañesa, Peralada, Manresa,
Emilio Llamas, Joan Padern,i Ruth Guerrero, presidents // FOTOS: Montañesa, Peralada, Manresa

És l’últim president d’un club de Tercera a arribar. Joan Padern Casanovas rellevarà en el càrrec de màxim responsable del Peralada a Miquel Llobet qui es va acomiadar la setmana passada. Com vulgui que el mandat del doctor arribava fins al 2023, l’actual directiva ha decidit continuar el projecte i repartir-se els dos vicepresidents (Padern i Angel Grau) el mandat.

Pobla, FE Grama, Sants, De Alfonso, Morales, Dot
Els presidents Alejo de De Alfonso, Montse Dot i Antonio Morales // FOTOS: Pobla Mafumet, FE Grama, Sants

Padern és l’últim president que ha arribat a la llista dels 22 presidents d’aquest Grup V en el qual destaca, amb clar avantatge, el més veterà Emili Llamas (Montañesa), en el càrrec des d’un llunyà 1999. El segon del rànquing és Alberto Prieto (Santfeliuenc) des del 2008 mentre que en el 2012 van aterrar Felipe López (Cerdanyola) i Francisco Carmona (Horta).

Durant aquest 2020 cal sumar a Ruth Guerrero, presidenta del CE Manresa, segona dona al capdavant d’un club de la categoria en la qual ja figurava Montse Dot (Sants).