Joan Llull, gols per a l’Alpicat

Amb la incògnita de la pròxima temporada 2019-2020, l’Alpicat no es deté a l’hora de reforçar el seu equip en Segona Catalana. Conscients que el gol sempre és la millor basa, el seu últim fitxatge, Joan Llull, els garanteix

Alpicat, Llull
El davanter Joan Llull lluita per una pilota // FOTO: Alpicat

Aquesta passada temporada-irregular va marcar 13 gols en els 15 partits que va arribar a jugar sota la direcció d’Edgar Tornero al Sudanell i es va quedar a només un d’Enric Bosch (Juneda) i Oriol Masbernat (Juneda) i a 4 del Pitxitxi, Héctor Badía (Balafià). El nou davanter de l’Alpicat va registrar aquesta marca amb menys partits disputats que tots els seus rivals en el gol.

16 partits convocat, 13 titularitats i 3 suplències (15 xocs jugats), Joan Llull fa el salt a l’equip de Jesús María Alcalde amb la finalitat de superar aquesta discreta posició (onzè) aconseguida el passat curs . Segons la web del club ilerdenc “s`ha format a les categories inferiors del Manacor on va jugar tres temporades amb el Juvenil Divisió d’Honor, és un davanter molt ràpid que ataca molt bé els espais i que es desenvolupa amb comoditat en diverses posicions d’atac”

Joan Llull es converteix en l’onzè fitxatge per al proper ejercici en què ja han renovat 11 futbolistes