Joan Capdevila es fa encara més gran a la UE Tàrrega

Segur que si Edu March, tècnic de la UE Tàrrega, volgués, el futbolista més il·lustre de la ciutat, de la comarca i un dels més carismàtics del país seria un reforç de superluxe per a la Primera Catalana. No obstant això, el gran campió del món mira a la Índia

El ex blanc-i-blau, de curt, en plena sessió de treball // FOTO: CF BALAGUER
El ex blanc-i-blau, de curt, en plena sessió de treball // FOTO: UE TÀRREGA

És una de les imatges que més atenció desperta en aquest estiu atípic: Joan Capdevila, de curt, en plena sessió de treball amb els seus amics de la UE Tàrrega. Per més que tots volguem que decidís, als seus 36 anys, quedar-se a casa, és lògic pensar que pot oferir moltes coses al futbol de la Índia. El North East United FC de la Superliga hindú l’espera amb els braços oberts.

Pocs casos s’han de donar en el nostre futbol actual on el gran crack tingui oportunitat de poder entrenar en el mateix escenari que porta el seu nom. És el cas. Al 1996 va aparèixer a la primera fila del conjunt ilerdenc, va continuar al RCD Espanyol i d’aquí al ‘firmament’, el millor leteral esquerre de Catalunya i un dels millors del món segueix fent classes gratuïtes a casa seva. Generositat és l’única cosa que li sobra i la torna a regalar diàriament al mateix Camp Municipal ‘Joan Capdevila’.