Joan Cabanas es jubila com a president del Calldetenes amb un gran premi

“A nosaltres la gent ens aprecia molt i ara que deixo el club moltes persones volen plegar” afirma Cabanas, que va arribar a fer que el Calldetenes fos un dels cinc millors clubs de la comarca d’Osona – per darrere de Vic, Manlleu, Tona i Torelló – i que ha augmentat el nombre d’equips del club fins a 21. El primer equip, no obstant, es troba a Quarta Catalana (la categoria més baixa) després d’haver estat fins a 16 anys a Tercera Catalana.

El passat 7 de juny va acabar la vinculació de Cabanas amb el Calldetenes, club del que n’ha estat president, directiu i jugador i el motiu és el següent: “Va entrar gent nova i havíem de negociar amb l’Ajuntament. Jo m’aparto perquè tinc l’esperança que els nouvinguts tinguin millor relació amb el consistori que jo. M’ha sabut molt greu marxar d’aquesta manera”. Pel que fa a la Federació Catalana, la relació és molt diferent: “Conec a tothom de la Federació i ells sempre m’han tractat molt bé. M’agrada l’esport i el futbol i això fa que, com a ells també, coincidim”.

El guardó especial, un gran colofó

La relació de Cabanas amb la Federació i el seu esforç durant tota la seva etapa com a president li van valdre un dels guardons especials de la Nit del Futbol Català 2013: “M’han donat un premi que agraeixo i anys enrere també em van donar un altre com a millor president de la comarca d’Osona”. Pels premis, i per tot el que li ha aportat la seva vinculació amb el futbol, Joan Cabanas declara que “ha valgut la pena tot l’esforç d’una vida i tot i que em quedaven cinc anys com a president ajudaré al club en el que faci falta”.

FOTO: FUTBOLCATALUNYACOM/JORDI MESTRES