Joan Aranda compleix 500 partits oficials en Tercera

No tota la glòria ha de ser per els futbolistes o els entrenadors. També els delegats dels equips mereixen totes les consideracions. Es diu Joan Aranda i el diumenge complirà 500 partits com a delegat a Tercera. Ara en la Montañesa

Joan Aranda, aniversari de campió /FOTO: EDUARDO BERZOSA

Joan Aranda suma i suma. I ja va per 500 partits oficials en un equip de Tercera Divisió. Ara està en la Montañesa, però en la seva carrera figuren altres entitats com Castelldefels, Santboià i Espanyol B. En aquest historial cal incloure la seva etapa a Viladecans, on es va formar, igual que el seu pas per Ribes, Hospitalet At. i Marianao. Tota una vida al servei de jugadors i tècnics, al servei del club. Aquest diumenge la Montañesa’ es desplaça a Palamós i allà Joan Aranda complirà aquest mig miler de partits a l’esquena.

“Per a mi és una cosa especial. Potser per a molts no sigui res, però per a mi és una gran alegria, ja que he pogut gaudir de la companyia de molts amics, grans futbolistes i grans entrenadors”, comenta Aranda a Futbolcatalunya. Fidel a una solteria eterna com el seu respecte per la  tauromàquia, solament ha comentat aquest ‘detall’ al seu amic Eduardo Berzosa ja que sempre ha quedat al marge de qualsevol notícia. I les ha viscut de tots els colors.

“He tingut la gran sort d’estar amb molts jugadors i entrenadors i triar només tres em costa molt”, ens respon quan li plantegem que triï aquest trio especial. “Com a tècnic, penso en Ferran Manresa –el meu pare esportiu, Puchi –viu el futbol d’una manera intensíssima- i Manolo Márquez, amb qui vaig compartir banqueta en el filial blanc-i-blau”.

Quedar-se amb tres noms de jugadors li embolica una mica més. “Landi, ara en el Mataró, Jonathan del Amo, ara en el Celta B, i Bakary qui està a Bulgària”. Són molts els futbolistes “amb els quals he estat i estic i són molt bons”.

Joan Aranda, entregat sempre a aquesta cara del món del futbol, no entén la raó que guia al Govern en aquesta lluita perquè “gent que guanya 100 o 200 euros encara hagin d’abonar per Seguretat Social. Però si no li arriba ni per a les despeses de desplaçaments! S’ha de tenir una mica més de mà esquerra, si us plau”.

Joan Aranda també juga / FOTO:ÀLEX GALLARDO