Jesús Unzué vol aprendre al Júpiter d’en Juanjo García

No ho tindrà fàcil Jesús Unzué en el Júpiter. Ja ho sap pel que posar-se a la disposició de Juanjo García, i poder competir, li estimula. Va deixar Tercera Divisió, va deixar amb tristesa Gavà, però vol ascendir des de Primera Catalana des de la Verneda

Jesús Unzué ja ha deixat el Gavà/ FOTO: CLUB

Jesús Unzué vol viure del futbol, costi el que costi. Ho va fer i ho fa el seu pare, ho fa el seu germà Aitor i aquest estudiant de CAFÈ (4t) no vol ser menys. Als seus 21 anys ha aterrat a La Verneda on el tècnic Juanjo García li ajudarà a aconseguir el seu objectiu. La fortuna no és la millor de les seves aliades encara que aquest porter arriba amb moltes ganes d’ajudar als gris grana.

“Estava sense equip després de sortir de Gavà i vaig parlar amb en Juanjo per poder mantenir-me en forma. Tot han estat facilitats i ara en el Júpiter he trobat un gran grup que té molta il·lusió i molt nivell”, admet aquest modestíssim xaval que somia, com tots, “a poder tornar a Tercera Divisió amb el meu nou equip”. És conscient que “estan dos grans porters com Gabri, ara lesionat, i Adrián, però no conec a ningú que no vulgui jugar com a titular”.

Jesús admet que “de vegades cal fer un pas enrere per després poder donar dos cap endavant”, no descarta “poder arribar a la Segona B” i sap que solament pot “treballar i treballar” perquè tot això es compleixi. “Vull progressar i estic en el lloc adequat. No he viscut el que significa encara un ascens, em vaig quedar amb les ganes en el Rubí en l’últim minut i ho tinc clavat”, afegeix.

INOBLIDABLE XAVI CIVIL

Si hi ha alguna cosa que no té Unzué és maldat. Mira enrere amb agraïment encara que no pot oblidar “les situacions dures” que va viure a Gavà. Parla i no envers estima i estima per a tothom, molt més si parla del seu amic Xavi Civil. “És el Pitxitxi de Tercera, al costat de Santi Triguero i solament puc parlar meravelles d’ell. Com a futbolista i com a persona és el millor que pots tenir al teu costat i ens coneixem des de cadets”. Jesús no entén que els blaugrana “no li hagin deixat marxar” donades les condicions del club encara que els seus gols s’ho han impedit.