Jesús i Maria, a pel miracle contra el Vilaseca

Líder, invicte, sòlid, imbatible… amb qualsevol d’aquests adjectius es podria descriure el al Vilaseca. Si el conjunt tarragoní guanya el duel directe contra el Jesús i Maria, tancarà la jornada a 15 punts del segon

El Vilaseca, amb mig peu a Primera Catalana // FOTO: eltravesser.cat

No acapara portades, però un dels millors equips de Catalunya la temporada 2014-15 és el Vilaseca. Ha jugat 22 partits, dels quals n’ha guanyat 19 i n’ha empatat només 3. 60 punts de 66 possibles i ni una sola derrota. Com no podia ser d’una altra manera, estem parlant del primer classificat del grup 6 de la Segona Catalana. I no d’un líder qualsevol. Són 12 els punts de marge respecte el Jesús i Maria. Serien 15 si es guanya diumenge… amb només 36 per a disputar.

En altres paraules, podríem parlar de mig ascens directe a Primera Catalana. Ara mateix, costa trobar algun equip amb unes estadístiques similars. Ningú ha pogut guanyar el Vilaseca i amb prou feines se li pot marcar (9 gols encaixats en 22 partits). Un rendiment celestial que només el Jesús i Maria sembla poder frenar.

Ara bé, el segon en discòrdia del grup no és un dels tres equips que han pogut esgarrapar punts al líder. Tortosa (1-1), Remolins-Item (0-0) i La Cava (0-0) són els únics que no conten els seus partits contra el Vilaseca per derrotes. El Jesús i Maria, per la seva part, va caure clarament (3-0) a la primera volta. Ara jugarà a casa. S’obrarà el miracle?