Jaume Langa, conferenciant de luxe a la UE Sitges

El passat dimecres 25 de maig, Jaume Langa, va impartir una xerrada-col·loqui sobre possibles lesions a les instal·lacions de l’Estadi Municipal d’Aiguadolç

UE SITGES
Xerrada-col·loqui, ortagnitzada per la U.E. Sitges FOTO:  Josep Riambau
Xerrada-col·loqui, ortagnitzada per la U.E. Sitges FOTO: Josep Riambau

A la xerrada-col·loqui, organitzada per l’entrenador del Juvenil A de la U.E. Sitges, Josep Riambau. van assistir jugadors, tècnics, coordinadors, ” fisios” de l’entitat i d’altres convidats a l’esdeveniment.

L’objectiu de Riambau, veterà entrenador de futbol i que va fer de moderador de l’acte, era conèixer la prevenció, tractament i recuperació de les possibles lesions dels joves futbolistes. De la pmà d’uns dels il·lustres del futbol nacional en la matèria i durant molts anys, professional en el primer equip del F.C. Barcelona, Jaume Langa, d’una manera col·loquial, es va donar tot tipus de detalls.

Després d’una presentació de la seva trajectòria, els assistents, van poder formular a Langa, una sèrie de preguntes relatives al temari escollit, que va ser molt entretingut, pedagògic i instructiu.

Un cop més es va fer palesa de que els coneixements en aquest aspecte són molt importants i que cal que dins de la formació de jugadors i tècnics, cada temporada s’han de anar fent “repàs”