Jaime Fuentes confia a cegues en el projecte Terrassa

Va marcar un dels grans gols de l’última jornada encara que no va ser suficient perquè el seu equip sumés el seu primer triomf aquesta temporada. El veterà migcampista egarenc creu fermament en la paraula dels rectors del club i afirma que cobraran “el proper dia 25 de setembre”

Golàs de 'mestre' / FOTO: @juanmamedina_
Golàs de ‘mestre’ / FOTO: @juanmamedina_

Les declaracions de Pirri, tècnic del Terrassa, una vegada va finalitzar el partit davant el Cerdanyola, en el sentit d’una situació “d’impagaments” en la plantilla, que va recollir ‘La xarxa’, no suposa cap preocupació en el grup. És més, segons va confirmar el migcampista egarenc, Jaime Fuentes, “l’única cosa que passa és que, en comptes de cobrar el dia 10, ho farem el 25. Res més. No cal anar més enllà perquè aquí sempre han complert i no dubto que continuarem així”.

Jaime Fuentes, que va marcar un dels super-gols del cap de setmana, lamenta aquesta segona posició per la cua que posseeixen els de l’Olímpic encara que “en el vestuari tots anem en la mateixa direcció. Ningú esperava aquesta ratxa de 2 sobre 15 punts, però és el que hi ha i ara cal aprofitar aquest descans per aixecar el cap, descansar i pensar en el partit davant el Santfeliuenc”.